Skæring dyreklinik

#1

Kære kattevenner

Er der nogle der kan anbefale skæring dyreklinik til en ældre dame på næsten17 år?

#2

Til noget specifikt, eller? Jeg har ikke noget hverken negativt eller positivt billede af dem derude :slight_smile:

1 Like
#3

Jeg kender dem ikke selv men har en killingekøber som bruger dem.
Hun kan godt lide dem men der er mange analyser og undersøgelser de ikke selv kan lave og så skal man videre til en ‘ekspert’ som Århus Dyrehospital som tager sig ualmindelig godt betalt for henvisningssager.

Men til de almindelige ting er min killingekøber tilfreds

1 Like
#4

Vil bare gerne finde en god dyrlæge der har forstand på gamle katte og som jeg har tillid til. Den er desværre røget hos min sædvanlige dyrlæge som så nok er nogle af dem der henvises til ved større undersøgelser.

#5

OK. Min opfattelse af Skæring er at de er søde og rare mennesker, men jeg er ikke synderligt imponeret over deres ekspertise ift katte.

Skal du VIRKELIG til en god dyrlæge ift seniorkatte, så tag til Mette Rønn-Landbo fra Aalborg Dyrehospital. Var til et foredrag med hende i februar, og det er den eneste gang jeg bare har nikket og nikket ift hvor stor forståelse hun havde for seniorkattens behov. :slight_smile:

3 Likes
#6

Åh det gad jeg virkelig godt, men jeg kan ikke byde min kat så lang en køretur fra Aarhus :frowning:

#7

OK, ja os med racekatte/køretrænede katte tænker nok ikke lige så meget over den slags (jeg bor i Egå og Birgit i Løgten området i øvrigt, så vi kender dyrlægerne i området nogenlunde). Hmm, så har jeg nok ikke nogen synderligt gode bud. Skejby er jeg bestemt heller ikke så imponeret af. Michael Scharf v. Nordre er dygtig og god til katte, men det er primært knogler han er specialiseret i. @HolmeInc - Hvadsiger du ift Sara eller Jakob og ældre katte?

#8

Nej det er almindelige huskatte som kun er ude at køre når vi skal til dyrlæge. De hader det :cry:

Michael Schaap var vi inde hos sidste år for første gang. Bare servicetjek. Er lidt overrasket over at han skulle være en form for ekspert. Følte at han lidt sagde at sådan en gammel kat (16 år) skulle man ikke bruge for meget krudt på.
Jakob var vi inde hos for et par mdr siden. Han er rigtig flink som altid, men det var som om servicen er gået ned af bakke. Måske de stressede pga corona.

#9

Sara er vist ikke tilbage fra barsel endnu, men hun er jo super sød.

Jakob har også altid været meget service minded, jeg har ikke været derude i år endnu, så ja måske corona presser dem som alle andre.

Michael er ekstrem dygtig til knogler og klart ekspert der. Til alm. ‘vedligehold’ af gammel kat er han hverken bedre eller dårligere end alle andre.

Til en gammel kat kunne du måske overveje Gerd ude i Hornslet.

Mine forældre bruger hende til deres husmisser og har brugt hende i 30-40 år.
De er meget glade for hende, hun er empatisk men realistisk.

1 Like