Sneboldene 8 uger

Et par friske af boldene fra i dag:-)

Seneste nyt er, at vi beholder Montana hos os, men de to andre søger stadig hjem.

Montana - her har vi fået lavet en “jættegod” tøs med flotte aftegn og en meget bedre type end både mor og far. SÅDAN!:ok: Vi er meget stolte over denne pige. Hun skal derfor føre linjen videre om guderne vil:høhø: Hun er en klon af sin smukke far, der jo er en Snowshoe, mens deres mor, som nogle ved er en F3 kat og derfor ikke nødvendigvis ligner en Snow, som Viggo og Montana gør. Men det er nyt blod og her er hun så - den pige vi håbede der ville komme i kuldet

Louisiana - også en rigtig lækker kat - og som snydt ud af næsen på sin mor men med nogle temmelig store ører og siameserøjne:-) Vi ønsker ikke at arbejde videre på denne type, da vi går hen og bliver for siameserlignende på sigt, hvis vi ikke er varsomme - og derfor sælges hende her som kælekat. Hun er ellers en skøn kat både at se på og nusse med, og hun er meget mere mild end Montana. Skulle vi have valgt alene på hvem vi troede var nemmest at beholde, havde vi valgt Lousi:-) Men sådan vælger vi jo ikke:gruble: Hun er ellers min kat, har hun beslutttet og jeg skal sådan se mig for, når jeg går - hun løber efter mig med høje benløft og kigger op og ser ikke hvor hun træder. Hun er meget glad for mennesker:hjerte: Og meget svær at fotografere med den hvide brede blis:cool:

Colorado - Sikke en udvikling den killing går igennem - han er rigtig fin typet og har kønsforskellene, som er ønsket dvs han ser bredere og større ud og hans ansigt bredere end pigernes - hans øjne er desuden helt lyseblå, mens pigernes er mere mørke - det giver ham sådan et utroligt godt udtryk af visdom og han ser meget på en direkte, med de der øjne. Han er en snakkegøj af rang - og når han ser mennesker, så råwer han af dem:rock:De sorte pletter giver ham en ekstra charme, og betyder at han ligner et spraglet kunstværk - der findes ikke en eneste kat i verden magen til ham her.
Magen til lækkermås - gid jeg selv kunne beholde ham:hjerte: Han er simpelthen SKØN. Colorado minder om sin farfar på en prik - Harley eller Phantom som han hedder, er en stor lidt rund og chobby kat, en lækkermås og sikke et sind og her er hans mini klon i DK:ok:

Og til sidst et par fælles af rødderne i stuen

Ps lidt om fremtiden - som vi godt vi ikke kan planlægge, men vi har igen - optimister som vi er - forsøgt! LOL

I 2012 parres Viggo og Fie en gang mere - sandsynligvis i foråret. Og nok for sidste gang. Samme år håber vi, at Viggo skal parre en blåmasket siameserhunkat og at der kommer F1 katte - forhåbentligt en blå pige til os.

Endelig skal Montana til Sverige og parres med en af de fine hankatte der - hvilken er endnu ikke besluttet, ej heller præcis hvornår. Dette kuld bliver født hos Mogens og Elin, hvor Montana skal bo.

Ihh de er altså dejlige :love2:

De ser i hvert fald frække ud :muhaha:

Meget i den alder:-) Vi nyder dem

Ja, de bliver bare kønnere og kønnere.
Dejligt, at læse om alle jeres planer…og dejligt at vide at Montana skal bo hos Elin :hjerte::hjerte:

:hjerte::hjerte::hjerte::hjerte:

De er bare SÅ dejlige… især ham med overskægget - flyttede han ind her, skulle han hedde… MITLER :rock: :høhø: :hjerte:

Jeg er helt forelsket i Louisiana, hvor er hun smuk.

Spændende at følge deres udvikling!!! :slight_smile:

Colorado stjæler altid opmærksomheden, men Lousi er faktisk fantastisk. Hun er en stille pige som sin mor, men hun er SÅ glad for mennesker, Hugo og de andre katte, at Hugo og Nanoq blir helt røde i hovedet så glad blir hun, når hun ser dem. Selv Tara løber hun hen til - hvorefter Tara snuser og skynder sig væk, for tænk hvis FIE MOREN så DET! :slight_smile:

Hun er simpelthen så tillidfuld - næsten lidt naiv. Og det får man altså bare lyst til at lægge en arm om og beskytte ikk?

Men ham med overskægget… ja han er en rod! Seneste påfund er at sidde på trappen i skjul og når jeg går op og mit ansigt er ud for ham, så RÅWER han HEYYYYYYYYY! LOL

Den værste er jo Montana, så hende kunne vi ikke være bekendte at sælge… Nu har jeg snydt Elin til at tage hende… eller noget… :slight_smile:

LOL

De er skønne - og nu er farverne blevet meget tydeligere. :slight_smile: