Spændende (epona) artikel om vold

Ja, jeg sad lige og læste en rigtig spændende artikel på epona tv om vold og synes da lige at jeg ville viderebringe den til evt. interesserede.
(For ikke heste-interesserede, så er epona-tv et medie der bruger videoer og artikler om heste, det værende velfærd, træning, sundhed/sygdom og meget andet. Artikler er gratis, videoer koster det penge at se)

http://epona.tv/dk/traening/artikel/artikel/derfor-slaar-du-din-hest-1/?tx_ttnews[backPid]=311&cHash=1f82c20899
Jeg synes det er en meget relevant artikel og fik da en del ud af at læse den. Indholdet kan også nemt overføres til andre dyr, som hunde og katte.

Brugen af straf er netop nu et emne der bliver sat meget fokus på inden for rideverdenen og det er et meget vigtigt emne. Jeg ved ikke om nogen så LPS udseendelsen for nogle uger siden?

http://sporten.tv2.dk/lps/article.php/id-22023219.html

Desværre er udseendelsen vinklet meget sensationsagtigt (far og søn) og det er ærgeligt, da det er et meget vigtigt emne :frowning: og der bliver desværre lavet en del dumme tale-fejl. (“Krumme hovedet” og “tonstunge heste”)

Jeg tænkte at det måske alligevel var et godt sted at bringe dette (der var en gang et indlæg om Andreas H på Martiné, hvor mange synes at det var super flot ridning)

Ps. denne artikel er også meget spændende [=311&cHash=b00d3d7263"]http://epona.tv/dk/traening/artikel/artikel/den-hjaelpeloese-hest/?tx_ttnews[backPid]=311&cHash=b00d3d7263](http://epona.tv/dk/traening/artikel/artikel/den-hjaelpeloese-hest/?tx_ttnews[backPid)