Spm ang Kindle

Det er lykkedes mig at få fingre i en næsten spritny Kindle HD Fire :thumbup:
Og det giver selvfølgelig nogle spørgsmål…

1 Kan jeg på nogen måde få sproget dansk lagt ind - også så det vises på touchtastaturet? Det er meget enerverende at skulle huske ae, oe, aa…

2 Jeg kan ikke få lov at købe noget som helst :frowning: Beskeden lyder at jeg ikke har angivet min adresse eller one-click payment… Har tjekket via Amazons egen hjemmeside og alt er som det skal være… Det betyder at jeg altså må gære et eller andet forkert! Men hvad???

Skal nok lige tilføje, at jeg endnu ikke har haft den tilsluttet pc’en… er det overhovedet nødvendigt at gøre det?

Nogen der kan hjælpe?
Tak :slight_smile:

Jeg har selv Kindle Paperwhite - altså en af ink-readerne (har tidl haft kindle touch).
Fælles for dem begge har været, at kindlen under “settings” og så under “registration” skulle registreres til en amazon-konto. Så måske det er det du mangler at gøre?

Jeg har ingen bud på tastatur spørgsmålet.

Ok tåbeligt spørgsmål… hvor pokker finder jeg det der Settings???
Forklaring på niveau med Højtlæsning for dværge foretrækkes…

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_rel_topic?ie=UTF8&nodeId=201239600

HD Fire udgaven er anderledes end ink-gaverne, så opsætningen på min hjælper nok ikke så meget.
Men her er beskrivelsen fra Amazons hjemmeside. Håber det hjælper :slight_smile:

Åh mange tak… det har jeg ikke fundet og synes da ellers at jeg havde kigget Amazon igennem…

Google is my friend :høhø:

På min Kindle lå der en meget udførlig vejledning, hvor al den slags stod i. Gør der ikke det på din?

Jeg kan ikke huske, hvordan man gør, men jeg vil tro, det var nogenlunde til at finde ud af, hvis man bare gik trinvis frem. Ellers var det næppe lykkedes for mig :slight_smile:

Nej - min Kindle er ikke købt :wink:
Den blev givet Jans vognmand i pant for en regning… vognmanden har nu i ca to. tre måneder prøvet at få fat i ejeren uden at det er lykkedes- Jeg har bare betalt det skyldige beløb for den =et styk meget billig Kindle :slight_smile:

Jeg har tjekket… alt er indstillet korrekt… og jeg kan stadig ikke købe noget som helst…

Måske den på en eller anden måde er låst til den tidligere ejer?

Nope… det er utroligt enkelt at ophæve tidligere ejer… man trykker bare på register :slight_smile:

Hm… fisk, så… L

Den er formodentlig online og alting?

Kunne det mon være, at tidligere ejer gav den i pant fordi den ikke virker?

Nå, men bortset fra det, så har endnu ikke fået min til at gide noget via WiFi - den er online - så jeg plugger den til pc’en og downloader via USB når jeg køber noget :slight_smile: Min er så ikke en Fire, men lige det princip må være det samme. Når jeg så har købt på Amazon.com, så giver jeg bare besked om at levere til min Kindle (der er en knap til det) og vupti er min bog klar :slight_smile:

Uh, nej, den virker skam godt nok… det er bare det der med at købe noget som helst, jeg ikke kan få til at fungere :slight_smile:
Og købe skal tages meget bredt… Fire har mulighed for at downloade forskellige gratis apps - ligesom enhver anden smartphone - og det kan jeg heller ikke få lov til, fordi den siger, at jeg ikke har angivet one-click-payment og shippingadress, og det har jeg altså gjort! :venter:
Gratis apps som i Skype, Facebook, Twitter og den slags… det er rent ud sagt møgirriterende…

Nå… aner ikke hvad jeg lige gjorde, men nu virker det sørme :slight_smile:
Så skal jeg bare lige finde ud af, hvordan det fungerer, når man har købt noget på amazon via pc og så få det ført over til Kindle - umiddelbart sender den fin bøger via Clouden, men ikke apps…

Ihhh jeg kan mærke, at jeg vil blive rigtig glad for den her dims - også selv om jeg måske ikke kan få et dansk tastatur til den…

Næste spm…
De bøger, jeg indtil videre har købt ligger i Clouden… hvis jeg vil læse og ikke er i nærheden af noget wifi, så skal de vel lægges ind på selve Kindlen (device)… hvordan gør jeg det? Det kan jeg simpelthen ikke hitte ud af…
Og… hvis så man sletter sådan en bog fra selve Kindlen/device, vil den så stadig være at finde i Clouden? Jeg kan jo sagtens finde på at læse en god bog flere gange :slight_smile:

Hvis du holder håndarbejdsaften snart, kan jeg godt tage et kig på det. :slight_smile:

Jeg eeeelsker min Kindle :slight_smile: Det er en lidt ældre model med rigtigt tastatur og 3G, så jeg aldrig er afhængig af lokalt netværk :ok: Og jeg slipper også for alt det ævl om læsebriller, som jeg finder dybt fornærmende og seriøs ridsning af min stolthed, for jeg sætter bare bogstavstørrelsen op - det kan man li´ godt ikke i en papirbog :muhaha:
VH
Susanne