Stafet fra Hvidovre til Horsens eller Hørning

Er der en der kan tage denne klapvogn med for mig til enten Horsens d 4 jan eller til Hørning udstillingen d 14-15 jan

Den kan klappes sammen

Tænker jeg kan arrangere den bliver leveret :slight_smile:

Hvis du kan få den leveret i Hvidovre den 5. januar, så skal vi nok slæbe den med til Jylland og få den overdraget til dig på en eller anden måde. Måske kan det være vi også skal til Hørning :slem: (eller hvis det kniber at have den med om fredagen, når vi har fuldt læs hjemmefra, så kan den måske møde jer på hotellet - eller nowet!) Anyhow, hvis nogen leverer den i Hvidovre, så fixer vi Hvidovre til Jylland, og så kan vi jo altid ordne de sidste detaljer.
VH
Susanne

[QUOTE=Susanne W;1300974]Hvis du kan få den leveret i Hvidovre den 5. januar, så skal vi nok slæbe den med til Jylland og få den overdraget til dig på en eller anden måde. Måske kan det være vi også skal til Hørning :slem: (eller hvis det kniber at have den med om fredagen, når vi har fuldt læs hjemmefra, så kan den måske møde jer på hotellet - eller nowet!) Anyhow, hvis nogen leverer den i Hvidovre, så fixer vi Hvidovre til Jylland, og så kan vi jo altid ordne de sidste detaljer.
VH
Susanne[/QUOTE]

Super tak :thumbup: levering til på adressen er ordnet, tænker hun vælger at deltage i mødet, nu er blevet opmærksom på den :slight_smile: