Studiebolig i Odense

jeg står og måske skal til Odense og bo, alt efter hvor jeg kommer ind på Uni.
jeg vil gerne finde et sted hvor man kan søge samlet, som man kan ved kollegie8000.dk (århus) og AKU.dk (Aalborg). men kan ikke rigtig finde noget?
er der nogle af jer der kan hjælpe med at finde hjemmesiden eller kender et godt sted at søge? :?
(det skal selvfølgelig være tilladt at have kat! :stuck_out_tongue: )

http://www.studiebolig-odense.dk/

søgte bare kollegie odense og dette var link nr 2

ja den fandt jeg også… men den er bare ikke særlig god :frowning:

Nu har jeg bare taget en hurtig søgning på http://www.fabbo.dk/ og taget udgangspunkt i de boliger, hvor husdyr er tilladt + har en fin beliggenhed nær Syddansk Universitet, hvor jeg har fundet følgende boliger, som kunne være interessante: http://www.fabbo.dk/WEB/505/fabboweb.nsf/(opslagunikid)/BPJN-7HPFR3?opendocument. Dog må man ikke have dyr i Korsløkkeparken G (nr. 37) og Tofteparken B (nr. 22).

tusinde tak for hjælpen, må se på det :-)!
min ene kat skal jo helst med. -men jeg ved der f.eks. er steder i Aalborg hvor der står at man ikke må, men at det nærmest er mere regel end undtagelse at have en kat alligevel. spørgsmålet er om man skal spørge hvordan de har det med kat, selvom der står man ikke må eller om man bare skal ignorere forbudet, og så tage chancen indtil en evt. siger noget?

Nogle steder skriver de at man ikke må have kat, men det kan være let nok at søge dispensation for det.

Vi har p.t. kig på et sted, hvor der står “ingen husdyr”, men læser man grundigt efter, kan man altså søge om dispensation hvis dyret er forsikret, steriliseret og registreret :slight_smile:

Herluf Trolle Parken boede jeg selv i, da jeg læste. De har nogle meget billige et-værelses lejligheder, samt nogle lidt dyrere almindelige lejligheder med hems, som var væsentligt større, men meget billigere end en reel 2 værelses lejlighed - men hemsen fungerede fint som meget stort soveværelse med kombineret kontor.
Der var tilladelse til en kat/hund.

På Blangstedgård er der også rigtigt mange gode lejligheder - også med husdyrhold.

Og kvarteret derud - begge steder - er rigtigt dejligt.