Tigre i baghaven

Se her - hvad tænker I?

http://ekstrabladet.dk/vrangen/article2293270.ece

At håndfodre dem er en god ide, det er en træning 3 gange dagligt, plus de er i hænder stort set 12 timer i døgnet, men domesticerede er de ikke. Jeg skulle ikke ind til den unge han, mens den 12-årige hun virker ret tamgjort. Det er vilde dyr

Og så går det bare mit hjerte i mod på en måde… De kan sagtens have et skønt liv, men… de ville have et mere skønt liv i naturen - uanset de farer, der lurer der, er min helt grundlæggende holdning. Men man ser ikke deres forhold helt - håber jeg. Jeg håber de har mulighed for at jage og svømme fx

:muhaha:

Jeg synes, at det er noget forbandet svineri !

Med mindre dyrene har et område på størrelse med 8 fodboldbaner at leve på !

Jeg kan forstå, at man flasker store pattedyr op i en nødsituation - men KUN for at de siden skal tilbage til deres artsfæller.

Det burde forbydes, at privatpersoner har så store dyr i ‘baghaven’ !

Jeg forstår fristelsen til at leve med disse prægtige dyr, men nej det er mig så meget i mod, de færreste kan give dem den plads og de muligheder de burde have, det ER vilde dyr ikke kæledyr :frowning:

Hun skulle tage en snak med Siegfried and Roy omkring ufarlighed og småskrammer… mens hun stadig kan…! :S

Det ses desværre alt for ofte i USA :frowning:

Jeg anbefale interesserede at se dokumentaren “the elephant in the living room”. Den omhandler eksotisk dyrehold derovre. Den findes på amerikansk netflix.

Cat Dancers (2007) - IMDb endnu et eksempel på hvor komplet tankeløst det er at holde vilde dyr.

Det gør ondt helt ind i hjertekuglen at se disse prægtig dyr bag tremmer. Min grundliggende mening er at det ikke er ok at holde dyr der ikke er domesticerende i fangeskab, på denne måde uden en meget god grund. En god grund kunne være undervisning/oplysning/forskning men ikke at man bare gerne vil have et specielt kæledyr. De er og bliver farlige uanset hvor meget tid de bruger sammen med dem. En kat vil på et eller andet tidspunkt opdage sine instinkter og handle, hvis hun så lige er i nærheden ja så ender hun formentlig som målet. Hvis/når det så sker vil kattene blive set på som farlige og menneskeædere, og følgerne deraf vil blive aflivning:S.

Jeg synes heller ikke det er i orden :frowning: de kræver meget plads… De er heller ikke kæledyr som mange gerne vil have dem til.

Tror I egentlig ikke den ældste bare er passiv trist? Den sover bare og er lidt fed synes jeg? Mens den yngste virker temmelig stresset ind i mellem.

Ja Susanne det burde hun. Hvor mange år var det nu det gik “godt” med deres tigre? Pludselig en dag… SUK.

Jeg kender en der har arbejdet med at redde dyr fra det sorte marked for eksotiske “kæledyr” - det er de mest skrækkelige ting, som jeg har set. jeg tudede over det. En puma, der aldrig kan sættes retur fordi han er så tilpas håndtam, at han vil opsøge menneskers levesteder og blive skudt. Samtidig så tilpas vild, at han angriber folk så på den ene side vil han kontakt på den anden side vil noget i ham ikke kontakten. Sikke et liv :frowning:

To geparder, som var forkrøblede, fordi man havde ladet dem vokse til i to små bure, så deres ben ikke udviklede sig dvs de går virkelig dårligt og kan ikke jage/angribe :frowning:

Papegøjer uden halvdelen af deres vinger, som bare sad og plukkede sig på en pind - og som sandsynligvis er klogere end mange mennesker! Ja skæbne på skæbne - det sted forsøgte at resocialisere til det vilde liv, men for alle disse, som er nævnt her er der ikke en vej. Dem har mennesker ødelagt for livet. De fleste aflives efter mislykkedes forsøg

Pokker tage mennesker, der gør den slags.

I Aalborg zoo kan man se verdens farligste dyr. Det er et spejl…

Jeg glemmer aldrig de to geparders blik :frowning:

Det var det her smukke syn, som mennesker havde tilladt sig at ødelægge…

De, der ikke kender Snorkel :hjerte: kan se ham her - jeg tuder lidt hver gang :ked:

Fandt lige den her da jeg søgte på Snorkel :smiley: ih den er sød - og så med et alvorligt budskab til sidst:ok: They can and WILL eat you

Hvor utroligt det end lyder, lever der flere tigre i fangeskab i USA end der gør i naturen…:ked:

:frowning: Sørgeligt :frowning:

Det er virkelig skræmmende facts.

DR sendte ikke for lang tid siden et program om tigerangreb fra dyr i fangenskab.
Der var faktisk en del videoer hvor det var private personer som sad med det store dyr som om
det var meget normalt :frowning:
men de fik lov til at føle på egen krop, hvor hurtigt en tiger kan angribe og hvor lidt der skal til
når man ikke kender til dyrets adfærd og signaler.

Helt ærligt kan jeg slet ikke sætte mig ind i tanken om “at jeg skal da have en tiger”

hvad sker der i folks hoveder? Er det fordi de ser nuttet ud? Jeg forstår det ikke.

Stort set alle der har arbejdet så tæt som hende i videoen gør (altså går ind til dem) er enten blevet dræbt eller skamferet af deres elskede “kæledyr”… :surrender1: Jeg fatter simpelten ikke hva folk tænker på… Jeg ville aldrig nogen sinde gå ind til en tiger eller løve… Det er vilde dyr, og de skal behandles sådan…

Jeg husker med stor skamme at den tidligere ejer af Næstved Zoo lod folk (mod betaling) komme ind og nusse 2 tiger unger :mad: Det var utrolig populært, og ja det må da være en fantastisk følelse at røre en tiger… Men jeg ville aldrig gøre det…

Man skal ha respekt for de dyr, for det når det går galt, så ender det oftes med drab…

Vi var i Cairo Zoo og fik lov til at være sammen med små tigerunger. Vi fik også den ulækre oplevelse at se en tiger fare op af væggen og loftet og ned på den anden side fordi den fik besked på det. For nogle år siden læste vi så at samme tiger havde slået tigerpasseren ihjel. Det fortjente han fuldt ud. Den måde han behandlede dyrene på var på ingen måde acceptabelt.

Hun virker lidt til at mangle lidt (mange) skruer i hovedet, især hvis hun tænker, at hende hus tigere, selv synes at de har et fedt liv!
Jeg synes at vilde dyr, skal forblive vilde! De har det bedst i deres vante omgivelser, og det er IKKE som husdyr! De er søde som unger, og virker super tamme, men de er stadig vilde og deres instinkter siger KILL, når de bliver kønsmodne… Det er ligesom de skøre amerikanere, der har aber… De bliver taget fra deres mor ca. 2 dage efter fødslen, de skal bare være sammen med deres mor i mindst et eller to år… Men de får jo “nye” forældre :gruble:Som jo er lige så gode og kompetente som deres rigtige abe mor… Hmmm… Det er forfærdeligt, de skal have ble på, tøj og får sukker og andet mad, som aber bare ikke må få! De bliver erstatnings børn, for par, som ikke selv kan få børn… Men de er jo vilde dyr, og når de bliver kønsmodne, så kan de blive livsfarlige… Og så ender de deres liv i et lille bur, mens “mor” bare får en ny abeunge hun kan ødelægge og traumatisere :argh:Jeg har så ondt af de stakkels dyr :ked:
En anden person havde en slange. Den lå hver aften ved siden af i sengen, helt udstrakt. I starten var det vist bare ret sjovt og sødt, men så begyndte vedkommende at undre sig over adfærden. Der blev ringet til en slange ekspert, og det viste sig, at han bare skulle få den slange UD af hjemmet, da den faktisk var ved at måle, om den kunne have manden i maven, så den søde adfærd, var faktisk ikke så sød endda…!

Dog læste jeg denne historie http://www.jessicahippo.com/index.php/-iv-classqtext2-insideq-styleqtext-align-justifyq
der har flodhesten Jessica jo kontakt med andre flodheste, men vælger alligevel at komme tilbage til “sine” mennesker! Men mit indtryk er også, at hun får lov til at udleve sine instinkter… I sådanne specielle tilfælde synes jeg det er ok. Men de t er fordi hun får lov til at leve i sit naturlige habitat…

Men jeg er heller ikke fan af at man klæder sine dyr ud… Håber ikke jeg træder nogen over tæerne:ups: Men en hund skal i min verden ikke have kjole på… Den har pels, desuden har den fire ben, og kan faktisk godt selv gå, og den er levende, få en taske i stedet (lige en lille besked rettet mod Hollywood tøserne :høhø:)

Det var lige et mindre forargelses udbrud fra mig :lynogtorden::høhø: :stuck_out_tongue:

Jeg har en gang fodret en tiger med kyllingelår hihi det var i zoo hvor man ku komme ind og fodre dem og dyrepasseren spurgte hvem tør - hvorefter min mor og far har fortalt, at det næste de så var deres 5-årige datter gå derind og fodre det her dyr. :uha: Jeg kan ikke huske det, men det skal nok passe - vi havde jo masser af katte derhjemme, såeee :tihi: Min mor siger, at de ikke turde lave en scene før bagefter, da jeg jo stod inde ved tigeren og det mente de måske ikke var det bedste tidspunkt at begynde og råbe Neeeeeeej kom her ud! :ups:

Hørte lige i radioen, at nogle forældre er begyndt at gå med deres børn i sele og snor igen - fik jeg sagt, at det brugte mine forældre på mig? hihihi men ikke den dag :tihi:

Seriøst - det er vanvittigt at lade et barn gøre den slags i en zoo… total vanvittigt, men jeg ville gerne have haft et foto af mine forældres ansigter når nu det er sket:høhø: