Til Lenscow

Kære Helle,

Min mor sidder lige nu og spiser suppe men har glemt at slukke computeren så jeg skynder mig lige at skrive til dig.

Jeg har hørt at du tænker på at få en ny kat…måske du kunne tænke dig at få mig…min mor er nemlig ikke sød mere.

Tænk sig, idag tog hun og vasked mig i rumpen. Det var slet ikke rart…altså det var heller ikke rart at den ikke var ren men jeg føler simpelthen at hun overskred mine grænser og jeg blev meget ked af det.

Tror du at du kan hjælpe mig? Du er jo også specialist i opdragelse…så måske kunne du opdrage min mor til at respektere mine grænser?

Hilsen Charlie der er ked af at måsen er våd.

Helle skynd dig at hjælpe det arme kræ som har så ond en mor -what
Ellers hjælper jeg da gerne :slight_smile:

Hej Charlie, skønt du kunne komme til tastaturet. Kan se vi har været ført bag lyset og at din mor ikke fortæller os hele sandheden. Håber Helle kan hjælpe dig.

Vi skal nok la være med at sladre til din mor. :sshh: :rock:

Helle skynd dig at hjælp den stakkels Charlie. Vi kan ikke ha han render rundt der med våd og kold nummer.

Birthe altså du skulle skamme dig.

Hej Charlie

Endelig skriver du igen! Jeg troede helt du havde brændt mig af? Først fik jeg en masse mails med foto osv men så helt stille i lang tid… Det er måske også den Onde Mor, der står bag det?’

Ja hun er jaloux:thumbdown: Jeg vidste det.

Den gode nyhed er, at mennesker er det letteste dyr at træne.
Det vigtigste du kan gøre er, at give hende indtryk af, at hun bestemmer. Så oplever hun, at hun har styr på tingene og glemmer at holde øje med dig.

Du kan også få Onde Mors han til at købe chokolade til hende og stille det på bordene rundt omkring i huset - på den måde er hun aktiveret i lang tid og har slet ikke tid til at holde øje med dig.

Det er vigtigt at du aktivere dit menneske - ellers får det nogle kedelige vaner med at indføre regler osv. Vælt nogle vaser - så skal hun rydde op fx. Det vil alt sammen give dig mere ro og fred til at trisse rundt og være dig selv.

Det kan synes som en stor opgave - og måske er den stor alene men prøv at snakke med husets øvrige katte og hør om de ikke vil deltage. Hvis I er fælles om træningen og enige, så vil der hurtigere vise sig en effekt!

Det er nødvendigt, at I i starten er konsekvente - hvis mennesker bare en gang får lov at bestemme, så vil de forsøge at tage magten - og verdensherredømmet - resten af det menneskes liv. Men det er aldrig for sent - hvor der er liv er der håb (med mindre der er tale om en prægning? det håber vi ikke).

Hvis dit menneske igen forsøger at udsætte dig for ting ale en våd numse, så sørg for at få vand på halen. Et velafrettet vandsprøjt sendt direkte mod mennesker kan ændre en adfærd varigt. Og husk - dit menneske vil med stor sandsynlighed ikke regne ud, at vandet kom fra dig.

Især ikke, hvis du stiller Nunuu ved siden af…

Held og lykke med projektet Charlie - det kræver sin kat at holde mennesker. Jeg kan trøste dig med, at der verden over er rigtig mange katte med meget større problemer end dig. De skriver jævnligt og det er faktisk lykkes mig at hjælpe en del af dem med at træne disse mærkelige væsener som mennesker er.

Hunde har det sværere med det end katte (hvilket du som kat nok kun har latter til overs for) - når det ser aller sortest ud med Onde Mor, så husk på hundene. De har det altid lidt værre - for modsat katte er det ikke lykkes dem at bilde mennesker ind, at de ikke kan trænes selv.

Keep up the good work Charlie -
Hold ud - med tiden vil også dit menneske makke ret:ok:

MVH Helle Lenschow
Exam. Kattekvaksalver

PS prisen for denne konsultation er et foto af dine poter, som du kan starte med at se om du kan få Onde Mor til at poste i denne tråd:savle:

-LOL-LOL-LOL-LOL-LOL-LOL

Kys ham! Og Fyyyyyyyy altså at vaske den lille sorte uskyldige kat!:tihi:

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive - jeg er total flad af grin - stakkels Charlie, sikke nogle grusomheder jeg har puttet ham igennem blot fordi der var lidt l*** et vist sted på kroppen…nååå nej, der var meget.

Tænk at han klager herinde…det er godt nok for meget -LOL

PS Charlie sidder slukøret og siger tak for rådet Helle :ked:

Ja Birthe måske du skulle passe på med hvad du gør overfor stakkels Charlie en anden gang.

Hehe Birthe, du må købe bleer til Charlie :))
så holder han ENDNU mere af dig :slight_smile:
Desværre følger det nogen gange med perserne, det med numsevasken, selv om jeg har været forskånet i mange år men mine er også klippet ned, han har bare charme-ham Charlie :slight_smile:

Hej Helle, jeg kan desværre ikke selv finde ud af at håndtere kameraet så du får et genbrugsbillede

Hilsen og mange tak
Charlie

[quote=litza;100037]Hehe Birthe, du må købe bleer til Charlie :))
så holder han ENDNU mere af dig :slight_smile:
Desværre følger det nogen gange med perserne, det med numsevasken, selv om jeg har været forskånet i mange år men mine er også klippet ned, han har bare charme-ham Charlie :)[/quote]

Lise, det er faktisk første gang jeg har oplevet det med Charlie, men kan da være at det er en god ide at klippe et par totter af :slight_smile:

Åh der var de - poterne!

Tak:-))))

PS jeg har jo fundet ud af, hvad det er med mig og Charlie: Han ligner Nanoq lidt::wink:

Og siden Nanoq åbenbart også er perser-pelset, så forklarer det en del :slight_smile:

[quote=lenschow;100076]PS jeg har jo fundet ud af, hvad det er med mig og Charlie: Han ligner Nanoq lidt::wink:

Og siden Nanoq åbenbart også er perser-pelset, så forklarer det en del :-)[/quote]

Ja og Nanoq ser altså også lækker ud :thumbup: