Tørfoder til følsom mave

Arnold har følsom mave og har nu bestemt sig for at RC Sensitive ikke smager godt mere.

Er der nogen der kan anbefale noget andet godt tørfoder til følsom mave og evt noget vådfoder som kan gives som ekstra lækkeri en gang imellem.

Det må meget gerne være noget der kan fås i store sække (omkring 10 kg)

Hills I/D fåes både som tør og vådmad.
Vådmaden fåes i 2 varianter, ‘chuncks’ (små stykker i sovs) og som ‘almindelig’ (alá grovhakket leverpostej).

RC har også Intestinal våde våd og tør, begge fåes både som almindelig og reduced eller moderate calorie (kan ikke huske præcist hvad den hedder).

:slight_smile:

Herhjemme sværger vi til RC Intestinal som grundfoder i moderate calorie varianten. Det virker rigtig godt for Salûs sarte mave :slight_smile:

Hills har vidst også en sensitive variant som skulle svare overens med Royal Canins Sensible, den fås også i 10 kg sække.

Milou prøvede Intestinal, både våd og tør, da hun havde maveinfektion, og både hun og Theo var virkelig glade for det. Og der var iøvrigt ikke én eneste gang dårlig mave mens hun fik det :slight_smile: (Hun fik også penicilin så det var måske derfor, men alligevel)

Yndlingsfoderet over alle hedder Josera Sensi Cat herhjemme. Og det stopper stressmave ret hurtigt. Det indeholder kalkun, så vi bruger det som regel ikke mere end et par dage (Tullen klør sig i hjel ellers - vi SKAL bare ha’ sådan en kat…) Men jeg tror såmænd sagtens man kunne bruge det som dagligt foder.

Herhjemme elsker kattene Hill’s i/d. I hvert fald tørfoderet. Vådfoderet - not so much.