Uansvarligt!

Var lige kort inde og opdate nogle foto på et andet forum, hvor jeg normalt ikke kommer ret ofte… og ser 14 killinger som gives væk gratis fra et sted, hvor de voksne katte får lov at parre som de vil.

Det var min grænse - så nu bliver frosset forventer jeg for min kommentar. Jeg har anbefalet neutralisering set i lyset af overproduktionen.

Men det er alligevel også noget af det grelleste jeg har set længe. Jeg bor selv på landet, og jeg har til gode at opleve noget lignende her i området blandt vores landmænd.

Til gengæld har vi store døjer med fremmede folk, der kører forbi i biler og dropper katte af både i byen og ude ved gårdene.

Vi er ærlig talt ved at være lidt trætte af at gå og rydde op fordi folk skal på ferie eller hvad ved jeg. Men vi kan jo heller lade dem gå… så det er pest eller kolera!

Lige nu går her en smuk tabby makrel, som ingen ejer har… Og når den er ordnet, kommer der en ny… og en ny…

Folk i byen er supergode til at stå sammen om det. Men alt har jo en grænse.

Hvad pokker kan vi gøre? Kan vi på nogen måde nå de folk, der smider katte af?

Og så ser jeg 14 uneutraliserede gratis killinger - og de lever ude endda - jubii for socialiseringen - stå til salg… og svarer - hvorefter JEG fryses.

Se det var søndagens ironiske indslag.

Hvis nogle har forslag til, hvad vi kan gøre her lokalt for at stoppe al den droppen katte af, så modtager jeg gerne rådene med kyshånd. Vi ved ikke hvem de folk er, de bor ikke i området dog…

Nu havde du det jo også så varmt - så nyd temperaturen i fryseren.

Tror sgu ikke det handler om katte på det galleri - der var igen en bruger der, som havde været medlem længe, der havde fået sin killing 11 uger gammel - familien skulle på ferie.

Det blev hurtigt slettet hvad jeg skrev , suk

PS MEN heldigvis har jeg da to gode historier også.

Min ene ven og hans kone fik en hankat, som de har kastreret, efter de spurgte mig hvorfor de burde det. Han er lige nu deres elskede øjesten og med i sommerhus. Som de siger: “Vi skal aldrig have en fertil igen, det er den bedste kat vi nogensinde har haft”

Og

En pige kontaktede mig om deres korthårede MCO i dag i Viborg i anden anledning - jeg forklarede hende at de ikke findes - og heldet ville, at der stod en dygtig skovkatteopdrætter ved siden af og kunne forklare det endnu bedre. Så sagde hun: Jamen er vi blevet snydt? Så nu skal hun have hendes næste kat fra opdrætteren - neutraliseret og med det hele.

Ja fik bare lige lyst til at dele to lyspunkter også - for de findes jo - heldigvis!

Selv min gamle mor er for neutralisering i dag:-)

Du har ret - der findes lyspunkter.

Det ses da at små daglige doser kan få nogen til at tænke anderledes - og det er en glæde. Desværre er det for få der ser lyset:-)

Min mands storebror og svigerinde oplever også, at der sættes en del katte af hos dem. Blandt andet har der været 3 røde - identiske hankatte. Men han skyder dem ret konsekvent, da de jagter deres egne katte. :frowning:

åhhh de mennesker findes alle steder…vi er lige flyttet HJEM…og her bor der nu den dejligste sociale store røde bloched tabby hunkilling…uden nummerplade i øret…2 dage så var der taget billeder og sat opslag op i byen…ingen reaktion, men da vi spurgte nogle naboer vidste de godt at det muligvis var genboens kat…og ganske rigtigt…min mand talte med konen i huset, jow det var deres kat…men ellers ingen interesse…vi fodrer jo vores udekatte, så hun spiser da med, det er jo kvalitetsfoder…LOL…men tro mig, når hun ligger med 5 killinger ved vi hvor vi skal aflevere mor og børn…vi har nemlig ingen der kan være “farmis” og derfor er vi uden ansvar…så kan de lære det…

Der er også jægere her, der skyder nogle af dem… Det er ikke dem alle, der kommer her først…

Hvor er det skammeligt, at smide dyr ud!

[QUOTE=lenschow;650923]Var lige kort inde og opdate nogle foto på et andet forum, hvor jeg normalt ikke kommer ret ofte… og ser 14 killinger som gives væk gratis fra et sted, hvor de voksne katte får lov at parre som de vil.
[/QUOTE]

Og samme bruger fortæller vel, hvor indavlede racekatte er …

Jeg formoder det er et andet katteforum du omtaler Helle ? …Og hvis det er tilfældet, så er det sgu ultra trist, hvis ikke man som forumejer /admin medvirker til kattevelfærd og den sparsomme lovgivning der er. En ting er sikker, min kasket var røget af hurtigere end lynet, hvis jeg skulle sidde og fryse brugere som vil lovgivningen og det bedste for kattene.

Og så endnu en lille solstråle her i den kolde og frysende tid.
Som I sikkert husker så anmeldte jeg en familie som prøvede at komme af med for unge killinger inden de skulle på ferie - Politiet trådte ind, og jeg traf beslutningen om at passe mormis og killinger indtil de kom hjem igen. I dag er den lille familie vendt hjem. Vi fik en hyggelig snak om katte …Og tænk, de gik med til at neutralisere både deres mormis og killingerne inden killingerne flytter hjemmefra.

Endnu en lille varm og god historie …Endnu en dejlig kattegale brugere ( kom selv på banen hvis du har lyst :slight_smile: ) anmeldte en annonce om for unge killinger …Osse her gik politiet ind i billedet. Så jo det kan betale sig at anmelde, nu hvor vi har mulighed for at gøre det med loven i hånden.

Jep det kan betale sig… jeg har osse haft anmeldt en, her i mit distrikt, og politiet tager affære her og vil gøre det igen.