Undervisning i FOF/AOF regi?

Er der nogle, der ved, hvad det kræver at komme ind under dem?
Mulighederne for gode lokaler er meget bedre, hvis man er under dem plus billigere, så jeg er ved at undersøge om de vil lægge navn til kurser og foredrag om dyreadfærd og træning, men det er en jungle, synes jeg at finde ud af

Jeg vil fx gerne bruge Hvilsom Friskoles gode lokaler, og skolen har sagt ja plus vi må bruge deres oplyste plæne til hundetræning og agility (virkelig flot af skolen!) men det kræver AOF/FOF-regi

Er der nogle herinde, der kender til det?

MVH Helle

Jeg har faktisk fundet ud af, at de lokale afdelinger suverænt bestemmer hvilke aftenkurser de udbyder, så jeg har fået et nummer - laaaangt om længe - på en leder af vores lokalafdeling.

Deres hjemmeside var godt nok sparsom.

Har nogle herinde tilbydt kurser under AOF/FOF så vil jeg gerne høre om jeres erfaringer.

KH

Jeg vil skynde mig at sige, at jeg ikke ved det første, om hvordan man kommer til at undervise i FOF eller AOF regi, men jeg ville da nok starte med at spørge her:

FOFs landsorganisation: http://www.fof.dk/kontakt.asp
AOF Danmark: http://www.aof-danmark.dk/

Der er også en portal for aftenskoler i hele landet: http://www.aftenskolerne.dk/ - deres linksside linker til flere aftenskoler LOF/FOF/AOF/ og flere andre.

Man ansøger, ligesom til alle andre jobs.
I god tid i forhold til, at kataloget sendes ud.
Men de ansætter helst folk med et kendt navn eller en forkromet uddannelse, ikke nødvendigvis de dygtigste til at undervise. Som i så mange andre undervisningsjobs.

Tusind tak - jeg har talt med dem nu og fået hjælp til lokale afdelinger, som ikke lå på nettet (sært…).

Jeg er også interesseret i erfaringer med det, hvis nogle har nogle, de vil dele.

MVH