Vaccine og nysen?

Yo derude.

Vi fik vaccineret killingerne forrige torsdag og en uge senere, altså sidste torsdag begynder en af drengene at nyse, meget. Han har ikke flåd fra næsen men nyser ofte. Han er ellers sund og rask! Han fik måske lidt ekstra vaccine, fordi han blev utrolig bange og stak af med kanylen i nakken. Så tænker på om det kan have noget med sagen at gøre?? altså det at han måske har fået lidt for maget… Ingen af de andre killinger nyser.

Hvad tænker i??

Tine

Jeg tror ikke det hænger sammen med vaccinen.

Hvis der kom en reaktion mod vaccinen, vil den typisk komme hurtigt, og mere som en feber lignende tilstand end den ville komme som en nysen

Jeg tror heller ikke det har noget med vaccinen at gøre
.Det kan være han har fået noget op i næsen der driller ham

Fik du vaccineret med Chlamydia komponent ?

En vaccinereaktion kommer indenfor få dage.

Men vaccinen nedsætter jo immunforsvaret, så hvis katten i forvejen “havde noget liggende”, kan det komme i udbrud.
Det lyder dog ikke som om det er noget alvorligt - kan han have opholdt sig et sted med meget støv? Under sofaen eller sådan et sted, der måske ikke altid er rent? :slight_smile:

Tja, min første tanke var om de havde fået Purevax? Sådan reagerede mine killinger konsekvent på den og derfor er den et absolut no-go her i huset. De voksen tåler den fint, men jeg har det bedst med at alle er vaccineret med samme vaccine og derfor er den valgt helt fra her.

Ejj Vivi har er da ALTID ny støvsuget under sofaen … Hver dag :wink:

Hmm Pia, ja Purevax… Men mon ikke også det går i sig selv tænkte på om det kunne være vaccinen…
Når jeg nu skal re vaccinere skal man så bruge samme vaccine??

Jeg har fået vaccineret 23 kuld med med Purevax - og har endnu tilgode at få reaktion. Men der findes jo flere typer af komponenter der kan tilvælges. Vi bruger kun Purevax Rcp.

[QUOTE=Ushoosinu;744853]Hmm Pia, ja Purevax… Men mon ikke også det går i sig selv tænkte på om det kunne være vaccinen…
Når jeg nu skal re vaccinere skal man så bruge samme vaccine??[/QUOTE]

Jo, det ville da alt andet end lige være optimalt.

Jeg oplevede i starten da Purevax kom det samme som dig, en killing der sådan var lidt nysende og ikke andet. Så revaccinerede vi og en god uge efter var der så flere i kuldet. Næste gang vi vaccinerede kuld var det samme billede, dog med flere i første omgang, og da der var tale om to kuld på samme tid, så begyndte jeg at tænke. Jeg nåede frem til at det kun kunne stamme fra vaccinen, som jeg er sikker på er en ok vaccine, men som åbenbart bare ikke er egnet til mine killinger og det de har med sig. Og vi skiftede tilbage til Fel-O-Vac og har ikke haft nogen problemer siden.

Det er så skideærgeligt at de får det lige som de faktisk er klar til at rejse hjemmefra og man må udskyde afrejsen, ene og alene fordi der kommer en reaktion på en vaccine. Andre er rigtig glade for den, men den er bare ikke god til mine små.

Hmmm Ja den slags er jo svært. Det er RCP’en der er brugt.

Well well, må jo lige se hvad der sker… Er jo heller ikke andet end nysen. Men ville da helst være foruden :slight_smile: