Videnskabelig undersøgelse

I 1993 besluttede den amerikanske regering at finansiere et projekt, der skulle udforske hvorfor hovedet på en mands penis er større end resten af den. Efter 1 års forskning og 180.000 dollars konkluderede de, at meningen med dette at give manden større nydelse ved sex.

Efter at amerikanerne havde afsluttet deres forskning, besluttede franskmændene at lave deres eget projekt. Efter 3 års forskning og 250.000 dollars, konkluderede de, at meningen var at give kvinden større nydelse ved sex.

Svenskerne, som var utilfredse med resultatet, besluttede at de også ville forske i dette. Efter 2 uger og 75,46 dollars, konkluderede de, at meningen med at hovedet på mandens penis er større end resten, er at forhindre mandens hånd i at flyve af og ramme ham i panden.

Gad nok vide, hvorlænge en dansker skulle have brugt på at forske i den slags :?

-xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao

-LOL -LOL

-xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao

Var det en kvindlig dansk forsker havde hun brugt fem sekunder, nemlig tiden det tager af sige sætningen: “Mandens penishovede er større end resten af penis, for at forhindre mandens hånd i at flyve af og ramme ham i panden!”

:smiley: :smiley: -thumbs

-xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao

hvor er den bare ultra sej… og korrekt… der er virkelig nogen videnskaber der rammer “hovedet” på sømmet… :stuck_out_tongue:

-storrespekt -storrespekt -bravo -bravo -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao -nananana

Andet er der vist ikke at sige om den sag…

-xxrotflmao -xxrotflmao -xxrotflmao

ja ja ja men kender i den rigtige årsag …
det er det samme ved katte, hunde osv.