Viking Cats Burindsamling

Som flere af jer nok ved er Viking Cats i gang med at samle ind til egen burpark, blandt andet ved hjælp af donationer - i kan læse mere her http://viking-cats.dk/burindsamling/

Jeg kom til at tænke på at Kattegale jo altid er så fantastiske til at samle ind, så dette kunne også være en ting hvor alle os på Kattegale kunne være med til at gøre en forskel :slight_smile:

Alle donationer er velkomne store som små, alt tæller :slight_smile:

I kan sende mig en PB for kontonummer til overførsel. Jeg slutter indsamlingen den 15. august 2014 og sender derefter pengene til Viking Cats. Så ser vi hvor meget vi kan få samlet sammen herinde, om det skal være udstillerbur, dommerbur eller dommering (de sidste to ting så kommer der Kattegales navn på) :slight_smile:

Håber mange af jer vil være med - og husk intet beløb er for småt :slight_smile:

Jeg vil gerne være med, men det må lige vente lidt, til der kommer penge igen. :slight_smile:

Sådan er vi vist flere der har det :slight_smile: Synes bare det kunne være super om Kattegale var med i indsamlingen :slight_smile:

Og lad os lige hive denne op igen :slight_smile:
Har ikke aftalt det med bestyrelsen, men jeg vil da gerne donere et bursæt til den, som giver det største beløb :slight_smile:
Giver man anonymt, vil bursættet i stedet blive skænket til Viking Cats raffle på udstillingen i Hårlev d 8-9 november.

Og på Fjæsen er der konkurrence om støtte fra OK Puljen. Så hvis du er på FB, må du meget gerne lige stemme på Viking Cats:

https://platform.komfo.com/like_machine/public/version1/84293/index/index/page_id/189331987757723/open_id/148805

[QUOTE=holymoly;1192232]Og på Fjæsen er der konkurrence om støtte fra OK Puljen. Så hvis du er på FB, må du meget gerne lige stemme på Viking Cats:

https://platform.komfo.com/like_machine/public/version1/84293/index/index/page_id/189331987757723/open_id/148805[/QUOTE]

Stemt og delt :slight_smile:

stemt

Jeg har også stemt.

Også en stemme herfra. :slight_smile:

Har også stemt. :smiley:

Hvor meget fik Kattegale indsamlet? :slight_smile:

Har der været arrangeret en kattegale-indsamling til dette formål:?

Det ser sådan ud i det første indlæg…

Mig bekendt er indsamlingen ikke lukket …endnu :?

Der var aldrig nogen der meldte at de ville give noget. Så Kattegale er desværre på 0 kr. Men jeg står stadig gerne for indsamling hvis det er :slight_smile: