Vores 5 katte

Ymer blanding af RAG, Hellig Birma og måske MCO. Han bliver smukkere og smukkere med dejlig tyk og blød pels og fine lyseblå øjne. Ved ikke hvad race, han ligner mest, men lækker er han…
P.S. Det er et blad der sidder i hans pels foran…

Her kommer vores ældste kat Pusser fra Ålborg internat. Hun er ca 3 år. Hun har en dejlig tæt pels og smukke grønne øjne. Synes pelsen har skiftet meget farve. Hun sover gerne under min dyne.

Her er Simba fra Brande internat. Han er omkring 1½ år gammel. Han er meget kælen, stor og en ANELSE doven. Når man aer ham, sætter han kløerne i, hvis man vil trække hånden til sig. Når han hopper op på maven af en, så vågner man. Simba er en meget høj kat, hvilket skyldet hans buede ryg, der ifølge dyrlægen ikke giver ham smerter. Han er blot eneste kat, der ikke hopper op på køkkenbordet :slight_smile:

Her er vores lille vildbasse Bella. NFO/MCO her fra Nordjylland. Hun er ikke vokset så meget og har haft lidt tendend til klumper i pelsen. Heldigvis har der ikke været noget det sidste halve års tid. Hun er en fin lille kat med lange, lange knurrehår. Tror det er fra MCO?

Sidste skud på stammen. Lille Otis. Trods uvidenhed med kønsbestemmelse er vi ret sikre på, det er en han. Hans mor er langhåret ellers ved vi intet. Han er kun omkring 7-8 uger. Forladt af missemor.

Hvor ser de dejlige ud alle sammen -forelsket -love

Dejlige og flotte missekatte. Og lille Otis -forelsket Nååehhhh -forelsket

Enig -thumbs

Sikke da nogle dejlige misser du har, alle sammen, og ja, ham Otis han er bare så nusser -love -love -love -love -love

Det er da en dejlig flok du har -thumbs -forelsket -forelsket -forelsket -forelsket

De er da bare sååååååååååååå skønne -forelsket -forelsket -forelsket -forelsket

Hvor er de altså skønne hver og én Lonnie -forelsket - en meget blandet flok I der har jer :smiley:

Sikke nogle dejlige mislinger du har [bigloony] [bigloony]

Hvor er de dejlige Lonnie… -forelsket

Ahh… Lonnie, de her billeder kan jeg heller ikke se -ked