Vores vovser

Fimbe- mellempuddel ca. 9 år gammel. Har haft ham siden han var 5 år. Han har været mishandlet i et af sine tidligere hjem, men er altid så sød og glad, til trods for det. Han får et par epilepsianfald ind imellem, men ikke så ofte, at han skal i behandling:

Nyklippet:

Bingo:
Blanding af schæfer/ kleine münsterlænder- mener dyrlægen.
Ca. 6 år gammel- vi har haft hende i 2 år. Bingo elsker at svømme og lege med frisbee`s. Hun er elendig til, at have med i en bil pga. dumme opfordringer fra tidligere ejer, der synes det var sjovt, at rose hende, når hun sprang på vinduerne. Bingo kan være en smule dominerende, men hun er altid sød ved både mennesker og dyr.

Bibi:
Dansk/ svensk gårdhund. Snart 6 år gammel. Vi har haft hende siden hun var 1½ år. Bibi er ubetinget mandens hund og følger ham overalt. Hun vil dog gerne snakke med alt og alle og er altid glad. Bibi er flokkens leder, hvilket ikke helt passer Bingo, men hun har accepteret det.

Biva:
Biva er 3 år og en blanding af schæfer, gravhund, labrador og skt. bernhard. Vi har haft Biva siden hun var hvalp, hvor vi også tog 4 af hendes brødre med hjem og fandt nye hjem til dem ellers var de blevet aflivet.
De blev hentet lige ved siden af en Biva-butik- deraf navnet.
Biva har altid været en meget stille og forsigtig vovse. Hun betragter Bibi lidt som sin mor og alle smådyr i huset, som marsvinene, som et par hvalpe.
Hun elsker at køre med i bil og vi er også begyndt, at cykle lidt med hende i sommers.
Biva er kun 44 cm. høj og vejer omkring 21 kg. Hun har lidt gravhundeben, så hendes kælenavn er den lange og langelænderen.

Sikke mange, dejlige vuffere. -wehuu -wehuu

Skønne billeder af dine dejlige, glade vovser -wehuu

-wehuu hvor er de bare dejlige, hver og én -lovelove -lovelove

Hvor har du dog mange dejlige hunde -forelsket Tak for kigget -thumbs

Sikke en dejlig flok vovser du har.
:):slight_smile:

De er bare dejlige ,alle dine hunde -love Lidt sjovt at det er Bibi der er leder af flokken :slight_smile: