Yes, så er min næste tatoo vist fundet

Jeg har igennem længere tid (host årevis) ledt efter det helt rigtige motiv til ‘tusse’ nr. 2, men hver gang jeg troede at nu havde jeg fundet MOTIVET, ja så var der ved nærmere eftertanke enten det ene eller det andet i vejen :ups: Men nu skulle den altså være god nok - jeg var slet ikke i tvivl da jeg så billedet hos min tatovør, Miss Roxy:

Katten skal bare være lidt mere Skovkattet i typen og være tabby naturligvis med Angus’ smukke brune øjne :wehuu: Jeg skal heller ikke have den siddende på overarmen (selvom der er plads nok at ‘tusse’ på :tihi: ), men bag på skulderen.

Nu udestår så bare at finde tid og mod til at få lavet - men det går jo nok, jeg overlevede jo trods alt første gang :kryds:

Hvad vil jeg så med det her indlæg spør’ I? -høhø Jamen, jeg vil bare evt. høre om der sidder nogen derude med et endnu federe kattemotiv måske ??? Og nå ja, I må da også gerne skrive ros/kritik :slight_smile:

den er rigtig flot, jeg kan godt forstå du er vild med den :smiley:

jeg ville vælge den lidt mindre, og så ligesom dig et andet sted end overarmen :slight_smile:

Jeg synes, den er flot - men jeg synes der er noget mere symbolsk over disse to… “my cat walks all over me”-høhø

[quote=Lunica;154954]den er rigtig flot, jeg kan godt forstå du er vild med den :smiley:

jeg ville vælge den lidt mindre, og så ligesom dig et andet sted end overarmen :)[/quote]

Tak skal du have :slight_smile: Ja, jeg tror også jeg skal have ‘filet’ lidt i størrelsen for at den ikke kommer til at virke unaturligt stor i forhold til mine kropsproportioner - hedder det det? :tihi:

Hmmmm, siger du at jeg er push-over Camilla? :stuck_out_tongue: Men ja, de er superflotte - jeg vil bare have en ‘rigtig’ kat på skulderen :ok: (En massiv ‘chip’ on my shoulder -LOL)

Ja-ja, now we’re talking :ok: Der har vi det tabby mønster jeg gerne vil have, så skal jeg bare have typen tilpasset NFO - tak Gry -hi5

Rigtig fin tattoo synes jeg. - Turde jeg havde jeg også noget kat på mig et sted. Gs

Held og lykke med søgen, efter det helt rette motiv. :slight_smile:

Nogle tatovører specialisere sig inden for foto-tattoo. Missen der er tegnet ud fra et foto kunden havde med sig.

Hvis du vil have DIN mis - så find det bedste billede, og så en der kan “kopiere” fotoet :slight_smile:

Det er ikke alle tatoværer der KAN det nemlig :slight_smile:

:ok::ok::ok:

Flotte tatoveringer alle sammen.

Af sted med dig, så den er klar til sol og sommer…

:slight_smile:

[quote=Gry Gressbakken;154988]Nogle tatovører specialisere sig inden for foto-tattoo. Missen der er tegnet ud fra et foto kunden havde med sig.

Hvis du vil have DIN mis - så find det bedste billede, og så en der kan “kopiere” fotoet :slight_smile:

Det er ikke alle tatoværer der KAN det nemlig :)[/quote]

Jeg mener at kunne huske at Miss Roxy har en pige ansat til at sidde og frihåndstegne - ved jeg self ikke om hun stadig har :slight_smile: Men jeg kan da huske, at hun fortalte at folk tit medbragte billeder, som blev konverteret til ‘skin art’ med gode resultater :thumbup: Uanset skal jeg have en snak med hende inden jeg aftaler tidspunkt.

uuuuhhhh den Gry viste var rigtig fin. Den er jeg helt vild med.

-likeit-likeit-likeit

Jeg kunne ritty-ritty godt tænke mig et tatoo … men medmindre prisen er 50,- eller derunder, så får jeg vist aldrig råd til det :ked:

Rigtig fin idé MB, jeg drømmer også om en katte-tatto en dag :slight_smile:

Her er lidt forskellige jeg faldt over:

-LOL

Denne tribal er ret fed:

[quote=DK Thomani;155075]Rigtig fin idé MB, jeg drømmer også om en katte-tatto en dag :slight_smile:

Denne tribal er ret fed:

[/quote]

For sat… da også Annie -LOLNu er jeg jo helt rundforvirret igen suk for den tribal kat du fandt er da for feeeeeeeeeeeeeeeeed :wehu:og passer jo helt til den tribal tingest jeg har i forvejen - åh manner, tilbage til tegnebrædtet :fløjte::tihi:

Undskål :ups:

Jeg er selv ret glad for tribal, og den der er da også blevet gemt i billed mappen :thumbup:

[quote=DK Thomani;155085]Undskål :ups:

Jeg er selv ret glad for tribal, og den der er da også blevet gemt i billed mappen :thumbup:[/quote]

-HUGNo problemo - jeg bad jo om inputs, så ka’ jeg lære det ka’ jeg :tihi: Men det viser jo bare, at der lige skal bruges lidt mere tid på overvejelserne -ihhaltsåå

Heheh, jeg glæder mig til at høre hvad du finder ud af :ok:

Tak - det gør jeg også -LOL

Det er godt nok nogle flotte tattoveringer i viser ! :slight_smile:

Katte tattoveringen her har jeg tænkt på at få lavet på læggen :slight_smile: Også hos Miss Roxy de virker rigtig flinke!

Men først skal jeg i hvertfald have det hjerte her imellem skulderbladene :thumbup: Den har speciel mening da min far blev hjertetransplanteret da jeg var 7 og vi altid har været tætte :inlove:

[quote=Helene K;155107]Det er godt nok nogle flotte tattoveringer i viser ! :slight_smile:

Katte tattoveringen her har jeg tænkt på at få lavet på læggen :slight_smile: Også hos Miss Roxy de virker rigtig flinke!

Men først skal jeg i hvertfald have det hjerte her imellem skulderbladene :thumbup: Den har speciel mening da min far blev hjertetransplanteret da jeg var 7 og vi altid har været tætte :inlove:

Det er også en flot tatovering - og den får en ekstra dimension med den specielle betydning for dig :slight_smile:

Jeg kan ihvertfald anbefale Miss Roxy. Selvom det er en hel del år siden jeg var der sidst, men begge mine søstre har været derinde for nylig og fået lavet utrolig flotte tatoveringer. For mig var det utrolig trygt at blive tatoveret af en sød og rolig kvinde og så ovenikøbet dygtig :thumbup: (Det var jo også en vis betydning)