1½ kg tun på dåse

Vi har en dåse med 1½ kg tun.

Hvad skal vi bruge al den tun til?

Tunmousse er god, men ikke så meget.
Vitello Tonnato er en gudespise, men ikke i en hel uge :smiley:

[QUOTE=PiaR;1103714]Vi har en dåse med 1½ kg tun.

Hvad skal vi bruge al den tun til?

Tunmousse er god, men ikke så meget.
Vitello Tonnato er en gudespise, men ikke i en hel uge :D[/QUOTE]
1,5 kg :uha: Den gad jeg godt se! :høhø:
Hmm kan man ikke evt fryse det ned? Altså lave en stor gang tunmousse og fryse den ned i mindre portioner? :slight_smile:

tunfrikadeller er gudespise med remouladesovs og nye kartofler

tun-frikasse smager også himmelsk

tun-sauce til kød er også en gudespise… med masser af kapers

så der er masser at prøve af :slight_smile:

Tunsauce til lam ! :savle: Det er det eneste, der gør lam spiseligt.
Tunrand er også godt.
I kan også lave lidt hjemmelavet sushi med det - smager faktisk godt

[QUOTE=PiaR;1103714]
Vitello Tonnato er en gudespise, men ikke i en hel uge :D[/QUOTE]
Det lod jeg gerne komme an på en prøve! :savle:

I kan også bruge noget af det til en rigtig god salat. Jeg lavet min med:

Icebergsprøde, sprøde æbler, en tropisk nøddemix (fåes i netto), slikærter, snackpeber, kogte æg, tun, dressing efter eget valg. Blandes godt sammen.

Det smager super godt!

sushi og dåsetun ?? kan man det ?

Jeg kan.

:lol: fair nok… nogle gode opskrifter ? har kun prøvet det med rå tun… har aldrig fået sushi med dåsetun…

Det er bare at proppe det i en maki rulle med en masse wasabi og agurk - så har man spicy tuna :ok:

[QUOTE=ThildeL;1103740]Tunsauce til lam ! :savle: Det er det eneste, der gør lam spiseligt.
[/QUOTE]

Tun og lam :?
Det kan jeg slet ikke forestille mig :uha: Hvad går den tunsauce ud på (opskrift, tak :))? Det må næsten prøves :høhø:

[QUOTE=Beydana;1103965]Tun og lam :?
Det kan jeg slet ikke forestille mig :uha: Hvad går den tunsauce ud på (opskrift, tak :))? Det må næsten prøves :høhø:[/QUOTE]

Vi bruger denne opskrift:

Jeg vil tro du kan fryse det i mindre portioner men det er ikke noget jeg ved.

Ja eller som fyld i onigiri. Sammen med wasabi og lidt mayo… Muuuums.

Meeeen jeg ville nødigt æde mig gennem så mange onigiri.
Omvendt, så kan onigiri og sushi fint fryses…