Vi har en dåse med 1½ kg tun.
Hvad skal vi bruge al den tun til?
Tunmousse er god, men ikke så meget.
Vitello Tonnato er en gudespise, men ikke i en hel uge
Vi har en dåse med 1½ kg tun.
Hvad skal vi bruge al den tun til?
Tunmousse er god, men ikke så meget.
Vitello Tonnato er en gudespise, men ikke i en hel uge
[QUOTE=PiaR;1103714]Vi har en dåse med 1½ kg tun.
Hvad skal vi bruge al den tun til?
Tunmousse er god, men ikke så meget.
Vitello Tonnato er en gudespise, men ikke i en hel uge :D[/QUOTE]
1,5 kg Den gad jeg godt se! :høhø:
Hmm kan man ikke evt fryse det ned? Altså lave en stor gang tunmousse og fryse den ned i mindre portioner?
tunfrikadeller er gudespise med remouladesovs og nye kartofler
tun-frikasse smager også himmelsk
tun-sauce til kød er også en gudespise… med masser af kapers
så der er masser at prøve af
Tunsauce til lam ! Det er det eneste, der gør lam spiseligt.
Tunrand er også godt.
I kan også lave lidt hjemmelavet sushi med det - smager faktisk godt
[QUOTE=PiaR;1103714]
Vitello Tonnato er en gudespise, men ikke i en hel uge :D[/QUOTE]
Det lod jeg gerne komme an på en prøve!
I kan også bruge noget af det til en rigtig god salat. Jeg lavet min med:
Icebergsprøde, sprøde æbler, en tropisk nøddemix (fåes i netto), slikærter, snackpeber, kogte æg, tun, dressing efter eget valg. Blandes godt sammen.
Det smager super godt!
sushi og dåsetun ?? kan man det ?
Jeg kan.
fair nok… nogle gode opskrifter ? har kun prøvet det med rå tun… har aldrig fået sushi med dåsetun…
Det er bare at proppe det i en maki rulle med en masse wasabi og agurk - så har man spicy tuna
[QUOTE=ThildeL;1103740]Tunsauce til lam ! Det er det eneste, der gør lam spiseligt.
[/QUOTE]
Tun og lam :?
Det kan jeg slet ikke forestille mig Hvad går den tunsauce ud på (opskrift, tak :))? Det må næsten prøves :høhø:
[QUOTE=Beydana;1103965]Tun og lam :?
Det kan jeg slet ikke forestille mig Hvad går den tunsauce ud på (opskrift, tak :))? Det må næsten prøves :høhø:[/QUOTE]
Vi bruger denne opskrift:
Jeg vil tro du kan fryse det i mindre portioner men det er ikke noget jeg ved.
Ja eller som fyld i onigiri. Sammen med wasabi og lidt mayo… Muuuums.
Meeeen jeg ville nødigt æde mig gennem så mange onigiri.
Omvendt, så kan onigiri og sushi fint fryses…