2 smukke og søde Burmesere søger nyt hjem, de kan "rå-hygge" sig i med ejerene! ;-)

#1

1 stk brun pige og blå dreng, med 8 måneders aldersforskel, den ældste(pigen) bliver snart 3 år gammel.

De er meget blide og behagelige katte begge 2, men de har dog nogle personlige træk, der adskiller dem lidt fra hinanden.

Den blå Dreng: Meget tillidsfuld overfor mennesker og kommer derfor gerne hen til fremmed han aldrig har mødt før og snuser lidt, samt prøver at finde ud af om vedkommende vil lege med ham. Eller måske har en snack med til ham! :wink:

Han er umiddelbart også den mest aktive af de 2, og er ikke så vild med at være inaktiv i lange periode ad gangen. Så bliver han rastløs og begynder at “drille” pigen til at ville lege med ham…eller hvis der er nogen i huset, forsøger han at fange deres opmærksomhed med diverse opfindsomme metoder! :slight_smile:
Men han er dog en kat, så han skal selvf. have sine ca. +15 timers hvil i døgnet! :wink:

Brun pige: Er mere sky/genert anlagt, især overfor fremmede. Det ses ved at hun gemmer sig ved at finde et skjulested. Her bliver hun og “sunder sig” indtil hun har vænnet sig til tanken om den/de fremmede måske ikke er så farlige alligevel, og dukker så pludselig op igen. Men har man først hendes tillid, er hun MEGET kærlig. Drengen kan også være en putte-trold og hopper måske endda op flere gange end pigen…men han vil dog oftest hurtigere ned igen, hvor pigen gerne lægger og “putter sig” i længere tid ad gangen, når først hun hopper op på skødet! :slight_smile:
Hun er dog en kende lige lovlig mad-glad, så man skal ikke sætte mere mad ud, end hun har godt af at spise, da hun ellers har lidt tildens til at spise for meget og generere lidt for meget “velfærd” på sidebenene! :stuck_out_tongue_winking_eye:

Begge er stamtavle katte(nypris 5500,-/stk), så der følger naturligvis stamtavle med, samt sundhedsbog med vaccinationer. Derudover medfølger: TIlbageværende vådt/tør foder, kradsetræ med flere sovepladser, lodret kradsestamme til at hvæse klør på, 2 styk foder bræt der aktiverer hjernen samtidig med de spiser, 2 madskåle, 1 vandskål, 1 stor transportkasse, kattehjul til at motionere indendørs, kattetoilet, affaldsspand+poser, kattegrus skovle med si huller(både fin og grov), pels børste, plus masser af diverse hygiejne og pleje produkter. Og masser af diverse legetøj.

Pris: 4995,-

2 Likes
#21 Like