Abyssinier variant killinger, en broget skare :-)

Tre skønne abyssinier varianter, født 23.04.2017, søger nye hjem midt august. De vil være neutraliseret, vaccineret og øremærket/chippet inden de flytter og der er stamtavle og sundhedsbog. De sælges ikke ud til fritløb og skal ud hvor der bor mindst en anden kattelegekammerat. Lidt om misserne: Noomi, sorrel hun, dejlig mild pige, lidt tilbageholden med et fantastisk sind, skal lige se tingene an men så er hun også på :hjerte:. Niilo, vildtfarvet han, fuld af gå-på-mod og ikke bange for noget, han skal nok være på pletten, når der sker noget, en stor dreng :høhø: Nooa, blåsølv han, som bror Niilo med fuld fart på, rigtig fræk som en abyssinier skal være, der er gang i de to drenge :smiley: jeg vedlægger et fællesbillede af dem alle. Kig ind på min hjemmeside: www.zittcat.dk for mere info. Mail: [email protected]

Zitt Cat’s Noomi Nice, sorrel hunkilling, skøn intens rød farve og dejligt temperament :hjerte: Er lidt forsigtig, men når først tingene er set an, er hun en abyssinier :stuck_out_tongue: Hun elsker at ligge i arm :hjerte: hun er flytteklar nu eller efter aftale.

Zitt Cat’s Niilo Nik, vildtfarvet hankilling, fantastisk farve og dejligt temperament :hjerte: Er fræk som en abyssinier skal være, er meget opfindsom :stuck_out_tongue: han er flytteklar midt september.

Zitt Cat’s Nooa Noble, blåsølv hankilling med et dejligt temperament :hjerte: han er lidt ‘handicappet’ da han er født med en ekstra ørefold, det har ingen indflydelse på hans øre, det er kun kosmetisk. Han er meget kærlig og hengiven.
Han er flytteklar nu eller efter aftale.