Adgangsbillet til Sverige vs. Polen

Hvis man skal udstille i Sverige, er det en rabies vaccine, de skal have ekstra ik? Skal der så tages en blodprøve for at teste for antistoffer 120 dage efter??

Sidder bare og tænker at på wold showet i polen står der at de skal have alm vaccine og rabies mindst 15 dage før :confused:

Hvad he… skal man have hvis man skal udstille i sverige? :surrender:
Og er det rigtig at det kun er de 15 dage før world showet? Hvorfor denne forskel?

Håber at der er nogle kloge hoveder der kan forklare forskellen :tihi::tihi:

det er fordi svenskerne er paranoide overfor rabies s for resten af europa gør det ingen forskel hvor du skal hen. om dte er tyskland, polen eller italien

[QUOTE=Baileyhusmis;616932]Hvis man skal udstille i Sverige, er det en rabies vaccine, de skal have ekstra ik? Skal der så tages en blodprøve for at teste for antistoffer 120 dage efter??

Korrekt + ormekur

Sidder bare og tænker at på wold showet i polen står der at de skal have alm vaccine og rabies mindst 15 dage før :confused:

IKKE korrekt

Til Polen skal rabiesvaccination skal være minimum 21 dage gammel før afrejse fra Danmark, medmindre der er tale om revaccination, så kan den rejse øjeblikkelig jvf.fødevaredirektoratets hjemmeside

http://www.foedevarestyrelsen.dk/Dyr/Rejse_med_kaeledyr/Hunde_katte_fritter/Sider/Id-maerkning_rabiesvaccination_og_pas.aspx

Vær også opmærksom på, at nogle lande udenfor EU kræver 30 dage gammel rabiesvaccination
[…]
[/QUOTE]

Det er altså ikke korrekt, at Sverige er eneste land i Europa, der har specielle krav. Norge har også krav om Rabies titertest efter 120 dage samt ormekur. England, Irland og Malta har også stramme og anderledes krav.

Skal du udenlands så check altidhttp://www.foedevarestyrelsen.dk/Dyr/Rejse_med_kaeledyr/Sider/Rejse_med_kaeledyr.aspx

Med venlig hilsen
Pia Nyrup

Det kan blive en bekostelig affære at klargøre til de lidt mere krævende lande. Hvis du kan undvære Norge kan du pr. 1.1.2012 rejse i alle EU lande uden blodprøve da de lande ikke længere kan opretholde de ekstra strenge krav.

Er det 100% sikkert, at dispensationen ikke bliver søgt forlænget:? Det er sket før…

Vil det sige, at UK dropper blodprøve:? 6 mdrs ventetid:? og særlige krav til indrejse med særlige flyruter og shipping firma:? Vil det sige, at killinger kan rejse ind i UK 4 mdr gamle som i alle andre EU lande:? Kan man læse dette på DEFRAs hjemmeside:?

Der skulle komme ensrettede regler for hele EU.

Tak Pia.

Har bestilt tid til dyrlægen ca 1½ mdr vi skal til Polen, så det burde være inden for alle regler (Og så det ekstra dyrlæge tjek der er max tre dage gammel inden World Show)

Det ville bare være sjovt at prøve en tur til udlandet inden world showet… Min mand har venner i Sverige, såå man kunne jo kombinere det :høhø:

[QUOTE=Pia Nyrup;617462]Det er altså ikke korrekt, at Sverige er eneste land i Europa, der har specielle krav. Norge har også krav om Rabies titertest efter 120 dage samt ormekur. England, Irland og Malta har også stramme og anderledes krav.

Skal du udenlands så check altidhttp://www.foedevarestyrelsen.dk/Dyr/Rejse_med_kaeledyr/Sider/Rejse_med_kaeledyr.aspx

Med venlig hilsen
Pia Nyrup[/QUOTE]

Det forlyder, at EU ikke vil forlænge, ansøgning eller ej. Men de kan jo selvfølgelig melde sig ud. :tihi: