Ældre birma hankastrat

Ca. 24. september får vi en ældre bimsedreng hjem, som skal i nyt hjem hurtigst muligt. Derfor søger vi allerede nu efter et nyt godt sted.
Han er 8 år gammel, og vi forventer ikke at han kan indlemmes i vores flok, og det vil næppe heller være i nogens interesse at forsøge at gennemtvinge det.
Han er en rar og velfungerende kastratdreng, som vi er overbeviste om har været i gode hænder. Alt tyder på at han godt ville kunne gå sammen med en anden rar birma eller ragdoll. Omdrejningspunktet i det hele er at han SKAL kunne komme ud dagligt, for ellers tisser han på ting og flår dørene af karmene! Hans nuværende hjem er en ung familie der bor i lejlighed - han må gerne komme til ny, ung familie men IKKE i lejlighed!
Man skal være indstillet på at en voksen kat er et par uger om at falde til i det nye hjem. Han er kontaktsøgende og kælen, men ny familie skal være indstillet på at en voksen kat i nye omgivelser skal bruge lidt mere tid på at falde til end en killing.
Vi får ham vaccineret op, inden han skal videre.
Jeg har ingen billeder af ham endnu, men han er chokoladetabbymasket.
Hvem kender det helt rigtige sted til ham, hvor han må komme udendørs lige så tit han lyster? Evt. hos efterlønnere der har god tid til ham. Henv. [email protected]

Vi bliver nødt til at hive denne her op igen. Der havde meldt sig et nyt, egnet hjem, som desværre er sprunget fra igen, så vi er tilbage ved start.
Der er kommet mere info om ham, og i virkeligheden er hans største problem nok at han skal skal være et sted uden børn! Hvis nogen kender et godt sted hos nogle “voksne” mennesker - evt. børn er enten store eller flyttet hjemmefra - så er her en god dreng, der snart akut mangler et nyt sted.
Billeder fra nuværende ejer:

Så er han landet hjemme hos “mo-ar”, og vi kan konstatere at her er en velafbalanceret kat, meget imødekommende og kælen, der med det samme benyttede kattebakken, selv om den uden tvivl lugtede af fremmede katte :slight_smile: Så nyt, stabilt hjem uden små børn søges stadig. Han har været i gode hænder, han er velholdt og glad - der MÅ være et smørhul til ham derude. Jeg er ret sikker på han vil kunne trives med andre birmaer, som taler samme sprog.
Henv. [email protected]
VH
Susanne

Så er der fundet en god plads til James Bond, som 1. november får nyt hjem :slight_smile: