Ærke-muffins, supersøde og små?

Et menneske har gjort mig en stor tjeneste og været til uvurderlig hjælp.
Jeg ved, at hun har en sød tand, hvinende sød, og ville gerne give hende noget meget lækkert og sødt bagværk i små hapser.

Min mor lavede nogle små muffins - længe før tidens dille med overdådige, store kager som muffins - med knust makron i.

Tænker, at man også kunne give den opskrift et skud god chokolade, men hvor meget chokolade kan man blande i en kagedej? Uden at det hele skrider og bli’r for blødt til muffinsformen - så dejen løber ud af formen :thumbdown:

Links og scans modtages med stor tak :slight_smile:
Har I nogle opskrifter på helt ekstraordinært lækre luksusmuffins?
Bare i små hapser, ikke oppe i madeleine-kage-størrelse :slight_smile:

For to år siden faldt jeg over denne opskrift på små himmelske bider .
Og som skrevet så kan bær og chokolade kombineres på forskelligvis .
Og så er opskriften meget nemt .

Når jeg laver muffins bruger jeg gerne en af disse opskrifter som der bla også kan tilsættes chokolade.

http://www.kvalimad.dk/opskrifter/muffin-grundopskrift-og-muffin-metoden?show_comments:int=1

http://www.kagekonen.com/search/label/nati%27s%20caramel-mudcake%20cupcakes

Tusind tak!
Så snart jeg er rask igen, så skal vovse-mor have noget godt :ok:

Jeg elsker denne og lavede den i skolen (jeg har min opskrift i papir form men den her så meget rigtig ud) jeg plejer at tilføje min opskrift ca 100 g chokolade. Nødder smager også dejlig i den