Da jeg var på besøg hos Misling, havde hendes ejer netop brugt dagen på at sylte kvæder…
Jeg fik et glas med hjem - men det er aldrig blevet “stift”
Kan jeg evt varme det op igen og tilsætte lidt geleringsmiddel?
Og hvilket middel vil I anbefale? i hvilket forhold?
Jeg har kartoffelmel og husblas hjemme… men der skal vist bruges noget andet og bedre?
Det skal ikke være stift. Det skal være som tynd sovs.
De opskrifter jeg kender til, der tilsætter man ikke geleringsmiddel af
nogen art. Man tilsætter sukker og lader det koge ind til det tykner, men
ikke stivner.
Nej, det er desværre ikke hele kvæder, men en gele - har spurgt lidt nærmere ind til, hvad hun egentlig forsøgte at lave
Indtil videres tår skidtet i mit køleskab - jeg tror st jeg vil forsøge mig med lidt husblas… Hvis jeg skal til at koge ind, så vil der jo ikke blive ret meget til mig. det er kun et lille glas, jeg har fået