Billeder af BAER -test

Zappede rundt på nettet og fandt disse fotos af en BAERtest,desværre er teksten på hollandsk,men jeg synes alligevel at billederne er værd at vise… :
http://vandi-anthes.tk/

Hov…troede at linket gik direkte til billedserien…det gør den ikke,se i menuen til venstre og find “BAER test” :slight_smile:

Kan se at mis kunne høre på begge ører så det var godt:-)

Tak fordi du postede det. jeg overvejer om Tip ikke skal have sådan en, så jeg kan få mere end nogle dyrlægers subjektive vurdering på hans hørelse.

Han tåler dog ikke narkose, så det er ikke helt nemt…

Tak :slight_smile:

[quote=lenschow;417852]Kan se at mis kunne høre på begge ører så det var godt:-)

Tak fordi du postede det. jeg overvejer om Tip ikke skal have sådan en, så jeg kan få mere end nogle dyrlægers subjektive vurdering på hans hørelse.

Han tåler dog ikke narkose, så det er ikke helt nemt…

Tak :-)[/quote]

Hvorfor tåler Tip ikke narkose:? Du skal finde en anæstesi-specialist-dyrlæge, som kan vejlede BAER-dyrlægen i en særlig narkose til Tip, hvis han skal BAER-testes.

Dyrlægerne kan ikke finde årsagen - men han kramper og var ved at dø fra mig, da han fik renset tænder. Det var rigtig grimt.

Hele det kuld har fejlet alt muligt, så årsagen er nok der et sted.

Tak - det har jeg også lige fået at vide af dyrlægen at jeg skal.

KH

Jeg kan ikke se hvad en BAER-test ville gøre af forskel for Tip. Han kommer ikke til at kunne høre mere af den bliver gjort og kan er en glimrende kælemis om han hører eller ej…han er som han er og efter min mening er det spildte penge og spildt stress der tilføres ham.
at TESTE ER EN GLIMRENDE TING, MEN kun NÅR DER ER EN MENING MED DET…DET ER DER IKKE HER. tIP ER SOM HAN ER…SØD DEJLIG OG MÅSKE SVAG HØRENDE. HOV…en kat på tastaturet. Og det var end ikke en MCO med sine fede pladerpoter.

[quote=kamikaze;419078]Jeg kan ikke se hvad en BAER-test ville gøre af forskel for Tip. Han kommer ikke til at kunne høre mere af den bliver gjort og kan er en glimrende kælemis om han hører eller ej…han er som han er og efter min mening er det spildte penge og spildt stress der tilføres ham.
at TESTE ER EN GLIMRENDE TING, MEN kun NÅR DER ER EN MENING MED DET…DET ER DER IKKE HER. tIP ER SOM HAN ER…SØD DEJLIG OG MÅSKE SVAG HØRENDE. HOV…en kat på tastaturet. Og det var end ikke en MCO med sine fede pladerpoter.[/quote]

Det er også derfor det ikke er gjort endnu… Men jeg ved alligevel ikke… Korat fik mig lidt i tvivl efter hans fødselsdagstråd om jeg bør gøre det så jeg har visheden for hans skyld… Hun fik mig til at tænke over det. Og om mit valg er det bedste for Tipognip…

Jeg m¨indrømme, at jeg nok ville vælge at få min kat undersøgt… om ikke andet, så af ren og skær nysgerrighed :slight_smile:

Men - hvorfor har du en ide om at Tip er døv?

Det er ikke min idé - det er vores dyrlægers men sagen er lidt speget, og nu ser den faktisk pludselig ud til at være afsluttet efter sidste undersøgelse og snak med dyrlægerne i går.

Sagen er kort fortalt, at Tips høreproblemerne er opstået pludselig og vi havde det mistænkt for at ske i forbindelse med en mild infektion - dvs ikke medfødt som ved de katte man normal tester. Tip har nemlig ikke hele tiden været sådan som han blev (som i en osteklokke er den bedste beskrivelse, jeg kan komme med hvis den skal være kort for historien er ret lang - dette har jo stået på i over et halvt år med frem og tilbage ved dyrlæge osv)

Han havde på et tidspunkt denne meget milde infektion i øret, den blev behandlet, og det ser nu faktisk ud til, at det var årsagen. Når et dyr får en infektion kan der dannes en lille lap af noget snask fra infektionen, som kan blive siddende på tromhinden - Vi har haft svær ved at se om det var det, men i går fik han fjernet et stykke snask i øret som kan være sådan en hinde. Dyrlægerne har derfor trukket tiden med en BAER - sådan en hinde kan komme lang tid efter - det ses også ved mennesker - og vi ville helst skåne ham for narkosen. Som tiden gik begyndte vi dog at overveje mere og mere om vi skulle teste for at udelukke.

jeg er jo ikke verdens mest tålmodige ejer hvad den slags angår

Men

Nu farer han sammen, når en bil eller noget larmer. Dyrlægerne siger, at han lige skal vænnes til at høre igen og at han lige nu hører ekstra godt. (stakkels fyr - går rundt derhjemme med en tyk hale og er kommet på Bach)

Så jeg ser det lige an et par dage. Ingen grund til at teste, hvis den hinde var årsagen, hvilket den lige nu ser ud til at være.

Så det ser ud til, at vi slipper for narkosen og testen! Jeg er bare så lettet!

Men jeg nåede da at lære en masse om Baer-test. Tak for alle som gav gode råd. Måske får vi brug for det senere. Nu må jeg lige se, hvad vej det går med ham den bette husmis med de hvide ører (som nu er meget rene:-))

Med andre ord - Tip har lige nu ingen undskyldning for ikke at gøre, hvad der blir sagt :slight_smile:

MVH