Kunne godt tænke mig en tråd hvor vi kunne give hinanden tips og hvad man bruger den til .
Ser nogen slanke tråde her inde og tænker hvorfor har de ikke sådan ovn, for sundt mad kan man lave på meget kort tid , ikke så meget opvask og dejligt nemt
Den ser ret smart ud!
Herhjemme har vi en trykkoger vi ofte bruger på samme måde - nemlig til hurtig “dampet” og det er bare SÅ lækkert
Den anden dag fik vi noget så simpelt som en lakseside med grønne bønner og broccoli til - lavet på mindre end 10 min. med damp i trykkogeren Ulempen ved at lave det i trykkogeren er bare, at man kun kan lave én ting ad gangen, medmindre tingene skal have lige lang tid. Heldigvis tager de fleste ting så kun et par min. at lave…
Kan ikke nævne noget jeg ikke laver i den damp ovn.
Pålæg, opvarmning, grønsager , kød fisk og MEGET andet . Jeg er nok blevet noget af en nørd elsker og dampe.
Største plus er man ikke skal rende og glo i en gryde hele tiden og være bange for at det brænder på. Godt eks. med risengrød 45-50 vupti lækker risengrød