Dampmad

Hvor mange her inde har en dampovn .

Kunne godt tænke mig en tråd hvor vi kunne give hinanden tips og hvad man bruger den til .

Ser nogen slanke tråde her inde og tænker hvorfor har de ikke sådan ovn, for sundt mad kan man lave på meget kort tid , ikke så meget opvask og dejligt nemt

har du link til en ? har vist ikke hørt om det før

nu har jeg Miele http://miele.dk/dk/husholdning/produkter/steamers_features_steam_45725.htm

Kan se på DBA og gul og gratis flere brugte til meget billige penge så man kan komme hurtig i gang

Den ser ret smart ud!
Herhjemme har vi en trykkoger vi ofte bruger på samme måde - nemlig til hurtig “dampet” og det er bare SÅ lækkert :thumbup:
Den anden dag fik vi noget så simpelt som en lakseside med grønne bønner og broccoli til - lavet på mindre end 10 min. med damp i trykkogeren :ok: Ulempen ved at lave det i trykkogeren er bare, at man kun kan lave én ting ad gangen, medmindre tingene skal have lige lang tid. Heldigvis tager de fleste ting så kun et par min. at lave…

Jeg vil bare lige sige at du ikke er populær hos Mickey lige nu, Lise :uha:
Sådan at give mig ideer til nye ting jeg ikke kan leve uden! :tihi:

Det er da vildt smart, det må jeg have undersøgt nærmere. Jeg har bare en gryde med si-indsats jeg dampkoger grøntsager i!

Kan ikke nævne noget jeg ikke laver i den damp ovn.

Pålæg, opvarmning, grønsager , kød fisk og MEGET andet . Jeg er nok blevet noget af en nørd elsker og dampe.

Største plus er man ikke skal rende og glo i en gryde hele tiden og være bange for at det brænder på. Godt eks. med risengrød 45-50 vupti lækker risengrød