De skønneste Birmaér søger nye hjem

[FONT=Rochester]Pga. sygdom søger følgende katte nye hjem .[/FONT][FONT=Rochester] [/FONT][FONT=Rochester]De er alle vaccineret, chippet, har pas og er alle neutraliseret. [/FONT][FONT=Rochester]Kattene befinder sig i Vester Nebel v/ Kolding. [/FONT][FONT=Rochester] [/FONT][FONT=Rochester]Kontakten skal ske igennem mig, på mail [email protected] eller på [/FONT][FONT=Rochester][B][I][U]29 80 00 93

[/U][/I][/B][/FONT][FONT=Rochester]Mor og datter søger nyt hjem sammen, da de er uadskillelige, Tabby er en bruntabby masket pige f. Den 16-5-2008 . Etta er også bruntabby født den 9-4 -2013. Begge piger har stamtavle, sundhedsbøger og er chippet, vaccineret og er stereliseret.[/FONT][FONT=Rochester]Begge pigerne er meget sociale , de har dog ikke lyst til at man løfter på dem. ( de gør ikke noget, men stritter imod). [/FONT][FONT=Rochester][B]De ønsker sig et hjem med adgang til løbegård eller indhegnet have , dette er dog ikke et must.

[/B][/FONT][FONT=Rochester]Cisse er født den 30-8-2011 og er en smuk Chokolade Tabby pige.[/FONT][FONT=Rochester]Hun ønsker sig et hjem uden andre katte og gerne med adgang til løbegård eller indhegnet have.[/FONT][FONT=Rochester]Cisse er ikke meget for at blive løftet på ( gør ikke noget, stritter blot imod). Cisse ligger gerne tæt op af ejer i sofaen og er en kærlig pige. Hun kan udstilles og har været på en del udstillinger.

Billeder kan mailes eller sendes over mms.
[/FONT]

Cisse har nu fået nyt hjem.