Vi skal have noget meget antijulet, nemlig svensk pølseret
Vi skal have noget endnu mere antijulet: Chili con carne!
Tja, planen var, at vi skulle have haft æggekage med bacon, champignon og tomat, men igen så glemmer kæresten sine aftaler.
Så i stedet for æggekage står den på rugbrød.
Oksehakkebøf m sennepssauce m æble og knoldselleri, kogte kartofter.
Alene hjemme = noget fra frysedisken, som kan passe sig selv i ovnen = broccoligratin. Kan vel gå an i en snæver vending, og gemalen er garanteret glad for at han ikke skal deltage
VH
Susanne
Boller i karry Og måske æbleskiver senere i aften
Frisk pasta med ovnbagte, store champignons fyldt med hvidløgsost og persille…
AmmeNamme…
Frikedelleburger med hele svineriet… - af reste-fridedellerne fra i går…
MUMS!!
.oO men kunne nu også spise svensk pølseret… eller boller i karry … Oo.
Her står den på risengrød… Ikke pga december men fordi jeg ELSKER risengrød…
Men jeg kunne også VIRKELIG godt spise boller i karry, svensk pølseret og frikadelle burger (måske ikke på samme tid, meeeeeeeen tæt på)
Frisk pasta med ovnbagte, store champignons fyldt med hvidløgsost og persille…
AmmeNamme… [/QUOTE]Vil du venligst adoptere mig for det der lyder altså bare som noget, der er rigtig muuuuums.
Tja jeg havde egentlig taget hakket oksekød ud af fryseren fordi jeg ville lave hakkebøffer, men har lige fundet ud af at jeg ikke har noget mælk, og gider ikke rigtig hakkebøffer uden sovs… Hmm hva skal man så finde på med det kød
Vi skal have hakkebøffer med ovnstegte kartofler og bearnaise sovs
Pasta sauce hvis du har flåede tomater…
VH
Susanne
Risengrød :vinkenisse:
Åååhhh, hvor var det godt med pølseret!
jeg skal have risengrød
Hjemmelavet kartoffel-porre suppe … lige om lidt
Jeg har haft kvalme hele dagen så min aftensmad var ½ proteindrik med chokoladesmag. Familien fik spaghetti, røde pølser og hvidsovs med løg
MVH
Gitte
Hakkebøf med ovnkartofler og en klat smør.
Frisk pasta med ovnbagte, store champignons fyldt med hvidløgsost og persille…
AmmeNamme… [/QUOTE]
DET lyder ikke dårligt
I dag stod den på ovnstegt kylling m. sprødt skind og hasselbach kartofler m. god brun sovs lavet på kylling fedtet