Efterlyses

4180 Sorø (Frederiksberg)
Pingo er savnet - han har været væk siden d. 20/5-22.
1år han ikke neutraliseret, sort med hvid bryst/mave og korte hvide “sokker” på alle 4 poter.
Han er reserveret overfor fremmede og er god til at gemme sig -
Har efterlysninger på fb og vi går rundt i området og kalder/rasler med hans godbidder. Vores hund, som er Pingos bedste ven er med til at lede - han plejer at kunne lokke ham frem.
Har snakket med mange i lokalområdet, som kigger efter ham. Håber at nogen har set ham, vi savner ham meget.
Tlf 22519909
Screenshot_20220522-212746_Photo Editor

3 Synes om

Sæt plakater op i nabolaget (med vellignende billede som dette) og bed folk om at kigge i garager og udhuse. Jeg håber, du får ham tilbage i god behold - og når det sker, så husk en tur til dyrlægen for neutralisering og mærkning.

6 Synes om

Laver nogle plakater i dag. Har osse et godt netværk i lokal fb side, og alle dem vi har tslt med i området. Vi har haft en del henvendelser, men det har hver gang været en anden kat der ligner lidt :disappointed_relieved: havde et planlagt dyrelægebesøg, så håber meget han kommer hjem og vi kan få det gjort.

4 Synes om

Ønsker i fanger/ finder ham så hurtig som muligt :kryds:

Med venlig hilsen

1 Synes om

Du må meget gerne opdateret hvordan det går med og få fat på Pingo,
Jeg kan ikke undgå og have lidt bekymring i maven på din / jeres vegne, jeg ved ikke men, tro der er flere her inde der også gerne vil have en opfølgning

Med venlig hilsen

4 Synes om

Vi har haft flere henvendelser men desværre ikke vores Pingo :cry: har efterlyst ham alle vegne. Osse ringet til internater.
Der er nu gået 1 uge og vi har det rigtig skidt med uvisheden :sob: savner ham så meget. Vores eneste trøst er at flere har fortalt os at de har oplevet deres kat være væk i ugevis, og nogle gange måneder, og så er de lige pludselig tilbage.
Håber, leder og kalder på ham, der er så tomt her uden ham :disappointed_relieved:
Jeg skal nok lave opdatering omkring Pingo, da vi ved mange føler med os og hjælper med at lede efter ham.

4 Synes om

:kram:

1 Synes om

:kryds: for der snart er bid

Med venlig hilsen

1 Synes om

En lille update:
Har talt med dyrlæger og dyrenes beskyttelse i dag, og ingen indleveringer af påkørte katte der svarer til Pingo’s beskrivelse. Så det lettede hjertet lidt


selvom han stadig er derude et sted.:sleepy: Har ham noteret hos de forskellige instanser, og de kontakter os hvis han skulle dukke op. Så det er vi meget taknemmelige for.
Vores plakater har osse givet flere henvendelser, men det har desværre været på en kat der ligner ham pånær den har lange hvide sokker på bagbenene. Men dejligt at vide at der er mange derude der kigger efter ham. :pray:

6 Synes om

Er der nyt :kryds:

Med venlig hilsen

2 Synes om

Der er desværre intet nyt omkring Pingo :sleepy: Vi har haft en del henvendelser på vores efterlysninger både fb og plakater, og vi har stort set hver gang fundet den kat folk har set, men desværre har ingen af dem været vores lille dreng​:black_cat: Har talt med internater, falck, kattensværn og dyrelæger, heller ik noget at hente der, men alle har været søde at notere op, så de kan ringe hvis han skulle dukke op. Vi går “rasle/kalde tur” hver dag i området, og kalder stadig herhjemme mange gange hver dag/nat. Vi er fortvivlede, og savner ham forfærdeligt. Har ikke givet op, men frygter at vi aldrig ser ham igen - har haft tanken om nogen har taget ham :sleepy: Håber hvert øjeblik at han kommer hjem, eller ligger hjemme og putter når vi kommer hjem udefra.:pray: Det varmer hjertet, at der er mange som reagere og kigger efter ham. Har snakket med rigtig mange søde mennesker på vores ture :heart_eyes:
Tak for krydsede fingre og hilsner :star_struck:

4 Synes om