Efterlysning 7100 Vejle Huskat, rødstribet med hvidt

Har nogen set Marcus. Han er en rødstribet huskat med hvidt på snuden, brystet, maven og hvide poter. Kastreret og 10 år gammel. Øremærket ZOB248. Han forsvandt fra Urhøj i Vejle den 25. februar 2014, da han var i pleje, men bor i Brejning, 7080 Børkop. Han er meget savnet. Kontakt Kirsten på tlf. 31153808.

I skal gå rundt i 200 meters omkreds og ringe på hos folk og spørge om I må kigge i deres skure, udhuse, garager og lign. SÅ mange katte bliver lukket inde og nogle sidder der så længe de dør af dehydrering. Så sent som i dag kom en mis hjem…i sidste øjeblik. Han har ligget i drop hos dyrlægen for det var på et hængende hår. Han var gået ind i et rum hos en mekaniker og et rum de brugte sjældent. Så ud og stem dørklokker og så håber jeg I finder ham

[QUOTE=kamikaze;1186823]I skal gå rundt i 200 meters omkreds og ringe på hos folk og spørge om I må kigge i deres skure, udhuse, garager og lign. SÅ mange katte bliver lukket inde og nogle sidder der så længe de dør af dehydrering. Så sent som i dag kom en mis hjem…i sidste øjeblik. Han har ligget i drop hos dyrlægen for det var på et hængende hår. Han var gået ind i et rum hos en mekaniker og et rum de brugte sjældent. Så ud og stem dørklokker og så håber jeg I finder ham[/QUOTE] nu står der at han er forsvundet i februar ?

den oprindelige efterlysning kan ses her med foto :

http://www.kattens-vaern.dk/lysning.php?id=9920