Er du Louis’ menneske?

Louis er en rar gut på 4 år. Han elsker godbidder, drillepinde og en lang lur. Desværre elsker han ikke vores søn på 10 mdr., og derfor leder han efter en ny familie.

Louis er en kurilean bobtail med det fulde navn GIP DK Korzhik’s Louis Vallet. Han er født 07-04-2015 og blev kastreret som lille. Han er langhåret og skal børstes et par gange om ugen, og helst lidt mere I fældningsperioder. Han er ikke fan af kloklip.

Louis er en super intelligent kat, der har humor. Fx stjæler han gerne alle blomsterpinde, hvis han kan komme til det. Han kunne helt sikkert klikkertrænes til mange sjove tricks. Han er doven, men til tider skal han løbe lidt krudt af sig, og har derfor fået kælenavnene Kanonkuglen og Bjerggeden,

Han er en kærlig fyr, men vælger helt selv, hvem han kan lide og ikke lide. Os vil han gerne nusse lidt med, men nogle mennesker klistrer han nærmest op ad.

Louis ønsker sig en familie uden små børn, men lidt større børn kan han godt lide. Han vil meget gerne bo med en god katteven, der gider putte i bunke.

Louis tager en lille madpakke til de første dage og lidt af sit yndlingslegetøj med sig til sit nye hjem.

Hjem før pris. Vi tager os ret til at vælge ny ejer.

5 Synes om

Krydser fingre for den perfekte Louis menneske hurtig dukker op :hjerte: stort kram til jer, det er aldrig en rar situation at stå i :kram:

1 Synes om

Så har vi fundet en ny familie til Louis, og han flytter i starten af det nye år :heart:

24 Synes om

Alt det bedste til Louis og de nye slaver :heart:

1 Synes om