Et godt grin / At komme i form

Denne historie er tilegnet alle, der nogensinde har forsøgt at komme i gang med regelmæssig træning… kunne forestille mig at visse dele af kvindens fortælling kunne vække genkendelse… [I]

Kære Dagbog,[/I]
Til min fødselsdag i år købte min mand en uges personlig træning til mig på det lokale fitnesscenter. Selv om jeg egentlig stadig er i fin form, siden jeg blev kåret til skolens bedste gymnast i gymnasiet for 30 år siden, bestemte jeg mig for, at det var en god idé at prøve

Jeg ringede og bookede tid med en personlig træner, der hedder Chris, som viste sig at være en 26-årig aerobic instruktør (og i sin fritid model for idræts- og sportstøj).
[I]

Mine venner synes det var super, at jeg var så entusiastisk med at komme i gang, og fitnesscenteret opfordrede mig til at føre dagbog for at synliggøre mine fremskridt.[/I]
________________________________

Mandag:

Startede dagen kl. 6:00. Svært at komme ud af sengen, men tænkte at det nok var det værd, når jeg vidste at Chris ventede på mig. Han er noget af en græsk gud ? med blondt hår, skønne øjne og et fantastisk hvidt smil.
Woohoo!

Chris gav mig en rundtur og viste mig maskinerne… Jag nød at se på den fantastiske måde han instruerede sin aerobicstime efter min træning i dag ? meget inspirerende.
Chris var meget opmuntrende, mens jeg lavede sits-ups, men min mave var allerede øm af at gå og holde den inde hele tiden, mens han var i nærheden.
Det bliver en fantastisk uge.


Tirsdag:

Jag drak en hel kande kaffe, inden jeg tog mig sammen og kom afsted.

Chris fik mig til at ligge på ryggen og presse en tung vægtstang op i luften og bagefter satte han vægte på! Mine ben var lidt tunge på

løbebåndet, men jeg klarede de to kilometer. Hans store smil til belønning, var det hele værd.
Det er et helt nyt liv for mig


Onsdag:

Den eneste måde jeg kan børste mine tænder på, er ved at lægge tandbørsten på kanten af håndvasken og bevæge min mund frem og tilbage over den. Jeg tror jeg har
brækket noget i begge brystmuskler. Jeg kan godt køre bil, så længe jeg ikke prøve at styre eller standse.
Chris var helt utålelig i dag og insisterede på, at mine skrig forstyrrede de andre medlemmer i fitnesscentret.
Hans stemmer er LIDT for kæk så tidligt på morgenen og når han griner er det på en nasal måde, der er meget irriterende.
Det gjorde ondt i brystet, da jeg prøvede løbebåndet, så Chris satte mig på trappemaskinen.
Hvorfor helvede er der nogen der har opfundet en maskine, der simulerer en så gammeldags aktivitet? Chris sagde, at det skulle hjælpe mig med at komme i form og nyde livet ?
og så sagde han også noget andet åndsvagt…


Torsdag:

Røvhullet ventede på mig med sine vampyrlignende tænder, som var helt synlige, når hans læber trak sig tilbage i et hajsmil. Jeg
kunne ikke undgå at blive en halv time forsinket i morges ? det tog så lang tid at binde mine snørebånd.
Han tog med mig hen for at træne med maskiner. Når han ikke så det, løb jeg ud og gemte mig på toilettet. Han sendte så en eller anden spinkel kælling ud for at lede efter mig.
Bagefter, som straf, satte han mig på romaskinen ? som jeg sænkede…


Fredag:

Jag hader den djævel Chris mere end noget menneske nogensinde har hadet noget menneske i verdenshistorien.
Dumme, spinkle, anorektiske lille møginstruktør.
Hvis der var nogen del af min krop, som jeg kunne bevæge uden at føle uudholdelig smerte, ville jeg slå ham med den.

Chris ville have mig til at arbejde med mine triceps. Jeg har ingen triceps!

Og hvis du ikke vil have buler i gulvet, så lad da for fanden være med at give mig en vægtstang eller noget, som vejer mere end en bolle!
Løbebåndet kastede mig af og jeg landede på en eller anden kost- og helse instruktør. Hvorfor kunne det ikke have været på nogen, der var mere blød ??


Lørdag:

Satan indtalte en besked på min telefonsvarer og spurgte med sin selvhøjtidelige stemme, hvorfor jeg ikke kom i dag.
Bare lyden af hans stemme fik mig til at ville slå telefonsvareren i tusind stykker, men jeg havde ikke engang styrke nok til at løfte fjernbetjeningen, og måtte derfor se på vejrkanalen i 11 timer i træk…


Søndag:

Jag har bedt kirkens taxa om at hente mig til gudstjeneste idag, så jeg kan komme hen og takke gud for, at denne uge er overstået.
Jeg håber også min mand vil vælge en super cool gave til mig næste år ? f.eks en rodbehandling eller en livmoderoperation.

-LOL -LOL -LOL -LOL -LOL

Tak for et godt grin - jeg er sikker på, at jeg ville have det på samme måde, hvis jeg kastede mig ud i lignende udskejelser!

-LOL-LOL-LOL-LOL-LOL

[ame=“http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=16143”]En uges personlig træning i fitnesscenter - De Kattegale Debatterer[/ame]

Den ligger allerede inde i Lege og Joke forum :høhø:

[quote=birtheras;337267]En uges personlig træning i fitnesscenter - De Kattegale Debatterer

Den ligger allerede inde i Lege og Joke forum :høhø:[/quote]

-what nej hvordan kan jeg være gået glip af den :?