Europe hunkastrat 2½ år

Plette-mis (Wehnert´s Ruby Tuesday) er en sød og dejlig sølvtortie tabby europe dame, der søger nyt hjem hos rare mennesker. Plette-mis kommer fint ud af det med andre voksne katte, er fri for adfærdsproblemer og er passet med premium foder hele livet og er endvidere nyvaccineret og har EU pas. Hun er let at udstille, hvis man har lyst til det, men det er bestemt ikke noget krav. Hun er champion, og er på vej mod International Premier. Hun er champion, og er på vej mod International Premier. Hun er meget glad for madskålen :slight_smile: Det eneste Plette-mis ikke kan lide er husets killinger :frowning:
For alles skyld vil det derfor være bedst hvis hun får en plads, hvor hun ikke behøver blive irriteret dagligt over “småkravl” - hun synes hendes tid som babysitter er slut. Hun er vant til at kunne gå ud i indhegnet have og vil sikkert blive glad for et sted med løbegård eller lignende, men det er ikke et ufravigeligt krav - hun er kontaktsøgende og interesseret i mennesker, så den rigtige familie kan evt. være uden adgang til udendørs liv. Hun lader sig gerne klappe af børn og leger med noget bundet i enden af en snor. På alle måder en dejlig kat, så længe man ikke hører til husets killinger, desværre.
Hvis man ønsker 2 dejlige kastrathunner, så har vi fra ca. 10. september endnu en europehun i sort klassisk tabby, som er nært beslægtet, der også søger sig en god plads.
Henv. til Susanne på [email protected]

Dejlige Plette-mis har fundet sig et smørhul og flytter ud sammen med et par EUR killinger når de er klar - den slags er jo langt mere antagelige end birmakillinger :slight_smile: