Europé killinger søger nye hjem


Teddy, Tony, Ælling og Ditto søger nye hjem

Eife’s Teddington
Teddington hedder i daglig tale Teddy, og er en utroligt sød lille krammebamse. Han er venlig og imødekommende, og elsker at blive nusset på maven. Favoritstedet at putte er en blød katteseng. Han er den mest velovervejede af de seks i sin tilgang til tingene, hvorfor han heller ikke er den der finder på flest påhit. Han er rigtig glad for at blive leget med, med en drillepind.

Teddy er en sort sølv spotted tabby dreng.

Se flere billeder i Teddy’s album.


Teddy, 6 uger


Teddy, 9 uger


Teddy, 11 uger

[FONT=Monotype Corsiva][FONT=verdana]
[/FONT][/FONT]
Eife’s Middleton
Middleton hedder i daglig tale Tony. Han blev født som en af de midterste i kuldet. Han er en nysgerrig og snaksagelig lille fyr, der elsker at være sammen med sine mennesker. Han er en rigtig hyggetrold, der bare gerne vil have opmærksomhed og er meget glad for at ligge i arm. Tony er en typisk dreng, idet at han både er glad for at tumle og lege med sine søskende, men også nok skal sørge for at komme til maden.

Tony er en sort sølv spotted tabby dreng.

Se flere billeder i Tonys album.


Tony, 6 uger


Tony, 9 uger


[I]Tony, 11 uger

[/I]

Eife’s Ellington
Ellington bliver i daglig tale kaldt Ælling. Blandt andet på grund af sin dejlige varme grundfarve. Hun er en utroligt charmerende og opsøgende pige. Hun er en rigtig lille bulderbasse og er den første til at afprøve og undersøge alting. Hun er meget glad for Lille My, og de to gør meget i at gå på opdagelse sammen. Ælling er meget legesyg, men er også god til at aflæse sine søskende og se når de ikke er helt så legesyge som hun selv er. Hendes appetit fejler ikke noget, og Ælling er da også den største i kuldet

Ælling er en sort spotted tabby pige.

Se flere billeder i Ællings album.


Ælling, 6 uger


Ælling, 9 uger


[I]Ælling, 11 uger

[/I]
Eife’s Ditto
Ditto hedder såmænd også Ditto til daglig, hvilket hun kom til at hedde, da det første jeg udbrød, da jeg så hende hos Pia, var, at hun ligner sin mor! Ditto er en charmerende og kælen bette pige, som er meget glad for at komme op i sofaen og blive nusset og snakket med, og især at ligge med en arm om sig. Ved Ditto skal man ikke lade sig snyde at hendes lidt betuttede udtryk, da hun også er en nysgerrig lille pige, der nok skal få undersøgt tingene og er med i alting. Hun er rigtig god til at lege med Yasha, en ældre russian blue hankastrat.

Ditto er en sort sølv spotted tabby pige.

Se flere billeder i Ditto’s album.


[I]Ditto, 6 uger

[/I]
Ditto, 9 uger


[I]Ditto, 11 uger

[/I][FONT=Helvetica][FONT=verdana]Kuldet er under opvæksten blevet introduceret for hunde og børn, ligesom de er opvokset med gnavere. Hjemmet har hyppigt gæster og killingerne er meget imødekommende overfor disse.
Racen er aktiv, men er god til at aktivere sig selv og skal ikke konstant udfordres. Européen er kælen og meget glad for selskab, men er ikke krævende i sin kælenhed.
[/FONT]
[FONT=verdana]De bor i Ålborg og er klar til at flytte hjemmefra d. 3.3.
[/FONT]
[FONT=verdana]Killingerne vil ved fraflytning være:
2x vaccineret
Kastreret/neutraliseret
Øremærket og registreret i begge katteregistre.
[/FONT]
[FONT=verdana]Der medfølger:
Stamtavle
Kontrakt
Sundhedsbog
Medlemsskab af JYRAK
En lille madpakke til den første tid.
Livslang vejledning og rådgivning
[/FONT]
[FONT=verdana]Der kan læses mere om at købe kat fra Eife’s og ses mange flere billeder af killingerne og også deres forældre på min hjemmeside: www.eife.dk

[/FONT]

[/FONT]

Ditto og Tony har nu fundet nye hjem :slight_smile:

Teddy har også fundet et nyt hjem :slight_smile:

Så det er bare smukke Ælling, der stadig søger :slight_smile:

Hold op et kært ansigt :hjerte:

Tak :slight_smile:

De er i øvrigt flyttet i sidste uge alle sammen, og vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger fra dem alle :slight_smile: