Europe ungdyr - smukke creme tabby piger

#1

Zisse og Zaga er et par forrygende smukke og søde europe piger, der meget gerne vil have sin egen familie. De er nemme og søde at bo sammen med. Meget sociale, de kommer godt ud af det med alle husets katte. Sover gerne i sengen, hjælper med at overvåge madlavning og den slags vigtige katteopgaver.
De er vaccineret 2 gange, neutraliseret, chippet og har Agria Altid forsikring, der overdrages til ny ejer ved ejerskifte. Hvis de må følges ad giver vi et pænt prisafslag - de er meget glade for hinanden. De kan udstilles og er søde og nemme at have med, men der er ingen pligt til at komme slæbende med dem hele tiden :slight_smile:

13 Likes
#2

:hjertehop: nåe så fine piger, de skal da ud sammen! :bebe:

#3

De er meget smukke :hjerte: . Hvis jeg lige stod og manglede kat nr. 6 og 7, såååh …

#4

Altså, i forhold til Gisle, fylder de kun som én kat … såååh …:wink:

4 Likes
#5

Enig :slight_smile: Hvornår var det du sagde du gerne ville have dem leveret :slem: Deres mor er ved at være ret træt af dem, til trods for hvor søde vi synes de er :slight_smile:

#6

Ja du ved jo de også ville få det som to blommer i et æg her, :hugs: men jeg må være standhaftig, for det kører så nemt lige nu med to friske ungkatte, selvom de ikke just elsker hinanden trods søskende status. :crazy_face:

#7

Zisse og Zaga mangler stadig et godt sted, så mor Lavendel ikke behøver forklare dem det med at flytte én gang til :slight_smile:

9 Likes