Europekillinger i "kongemønster" - sommer 2021

Vi har kun et kuld europeer iår, til gengæld er de alle i det absolut smukkeste mønster der findes - sort klassisk tabby. De er født 1-6-21, og de er klar til nye hjem hen omkring starten af september. Sælges kun med 2 x vaccination, chipmærke, Felis Danica stamtavle, Agria Altid forsikring og evt. neutralisation. Til avl kun til nogen, der i forvejen har tilknytning til racekattesporten - ellers er det som neutraliserede kælekatte.
Der er 3 drenge: Otto (lilla); Odin (grøn) og Olaf (blå) samt 1 pige, Odette uden halsbånd.
[email protected] for flere oplysninger. Vi viser gerne frem efter aftale, når de er blevet vaccineret første gang.

25 Synes om

Godt der ingen blå er, så man ikke fristes over evne :tihi:

Håber de små skønheder hurtig finder nye gode hjem :hjerte:

3 Synes om

Odin og Otto har udviklet sig til et par fantastisk søde knejter. De er ved at være klar til nye udfordringer, efter at have gennemført “pakkeforløbet”: Færdigvaccineret, chippet, kastreret, Felis Danica stamtavle og Agria Altid forsikrede. De er sociale og venlige katte, der gerne vil bo sammen med en anden flink kat, eller flere - de er vokset op i en flok og begår sig rigtigt fint med både voksne katte og andre killinger.
Vi viser gerne frem efter aftale - vi bor lige udenfor Horsens (ja, i Jylland) - kontakt [email protected]

16 Synes om


Odin og Otto - SÅ klar til nye dåseåbneroperatører :slight_smile:

17 Synes om

Smukke og kærlige Otto søger stadig et smørhul, hvor nogen vil elske ham resten af livet. Mild, glad og kærlig hankilling. Kan enes med alle, deltager glad i familiens gøremål. Tilmeldt i Hedensted 20. november til Breed BIS for europeer, hvis man har lyst at prøve udstilling.

18 Synes om

:blush: hvor er han dog en smuk dreng

Med venlig hilsen beimis ejer

3 Synes om

Sødeste Otto er atter på salgslisten. I forbindelse med Strøby udstillingen blev han desværre syg (ikke på grund af udstillingen, det har højst sandsynligt været et sammenfald af tilfældigheder). Han har haft virkelig skæve blodprøver, og vi har været en del i tvivl om hvad der har drillet. Men nu har han været god igen i godt en uge, og idag bekræftede blodprøver at han igen er rask - yay :slight_smile: Så han er atter tilgængelig for et rigtigt smørhul. Han er super sød og kærlig og meget social, og han kan IKKE gå alene medmindre man nærmest er hjemme det meste af tiden. Putter gerne i seng og hjælper med madlavning osv. Han er forsikret i Agria, og der er IKKE trukket på kontoen i denne forbindelse, så hvis han brækker et ben senere så har han faktisk fuldt beløb at blive repareret for :slight_smile:
Hvis nogen mangler sådan en lille sød fyr, så er chancen der nu. Han sælges med lidt prisafslag i forhold til normal pris, idet hans tilvækst har været sat i stå mens han ikke var på dupperne, så han er ikke helt så stor som man ellers ville kunne forvente.

VH
Susanne

8 Synes om

:smelter:

Otto leder stadig efter et rigtigt smørhul. Nem og glad lille hankat, god som dagen er lang. Putter gerne i seng, for sin alder ganske artig :slight_smile: Hans bedste ven er 14½ år gammel, men han bliver altså nødt til at finde én, der er lidt yngre :slight_smile: Prismæssigt er vi absolut til at tale med, hvis bare det er det rigtige, blivende hjem.

4 Synes om

Uhh kunne være så fristet… Synes nogle gange flint trænger til en med samme galop gear som ham

3 Synes om

Han er nok kun lige godt halvt så stor, men han kan nu godt løbe lidt alligevel :wink: Men lige så sød som ham den anden basse, når først han har besluttet sig for at vi er venner :slight_smile: Han vil godt lige se lidt på folk, han kaster sig ikke bare i grams. Men det er vel ikke usædvanligt for katte lige at ville se folk lidt an :slight_smile: Hvis fristelsen bliver for stor, så ved I hvor han bor :wink: Han trænger ret meget til sin egen familie efterhånden.
VH
Susanne

1 Synes om