Familieforøgelse!

Jeg skal snart have killing igen :hjerte:

Jeg har kigget længe og ventet på den rigtige killing, men den er nu fundet hos Eife. Jeg har været og besøgt hende og hendes dejlige katte i weekenden og valget faldt på den bedårende charmetrold Rob Anybody: en putteglad, legesyg og sjov killing, som vi tror vil passe meget godt til Ramos.

Mange herinde kender mig ikke så godt, da jeg ikke er aktiv, så her er lidt om mig og min kattehistorie.

Er opvokset med kat i hjemmet - gennem min barndom og ungdomsår nåede vi at have 3 katte. For nogle år siden fik jeg min første racekat: Lima, en Maine Coon kat som jeg købte privat. En fejl jeg aldrig gør igen. Lima kom selvfølgelig uden stamtavle og er pænt sikker på, at hun ikke var raceren og hun havde flere helbreds- og adfærdsproblemer. Dog knuselskede jeg hende og hun var en skøn, spøjs kat. Et år senere kom huskatten Ramos til os. Han var en 14 uger gammel killing, som skulle aflives i den klinik, jeg arbejdede på. Dette kunne jeg dog ikke bære, da jeg faldt pladask for ham og han kom med hjem. Ramos og Lima kunne sagtens enes, men deres glæde af hinanden var begrænset. Ramos er yderst selskabelig, Lima ville helst have fred.
Sidste sommer mistede jeg Lima :frowning: :frowning: og lige siden har jeg overvejet en ny legekammerat til Ramos, men denne gang skulle det være velovervejet og den rigtige kat til ham. Et år senere - og faktisk på Lima’s fødselsdag d. 18/8 blev Eife’s Discworld kuld født og derimellem gemte der sig den skønneste sort sølv spottet tabby Europékilling til mig og Ramos, som flytter hjem til os i starten af december.

Søgen og venten efter den rigtige killing vil forhåbentlig resultere i, at de to kommer til at få det godt sammen. Nu er der bare lang ventetid for mig :slight_smile: Jeg føler, at jeg ikke kan få killing fra en bedre opdrætter end Eife, både med hendes faglige viden og hendes dejlige personlighed, så føler jeg mig tryg og sikker på at få en sød, velsocialiseret dejlig killing.

Nu skal jeg bare vente i spænding og beslutte mig for et navn. Hjemme hos Eife bliver han kaldt Body. Jeg havde egentlig besluttet mig for at kalde ham Khali (efter Jason Khalipa, et af mine store sportsidoler), men synes samtidig også at Body (buddy) er meget sødt :slight_smile:

Stort tillykke med ham :smiley: Han ser dejlig ud :hjerte:

Ventetiden kan godt føles meget lang, ja :tihi: Jeg går selv og tæller dagene, til jeg kan hente min killing hjem :slight_smile:

Tillykke med ham!
Han er også en lille lækker fyr! (ligesom resten af flokken :hjerte:)

Tillykke med din nye smukke dreng. Jeg er sikker på at han er al ventetid værd. Eva opdrætter de skønneste mislinger :slight_smile:

Tillykke :smiley:

Glæder mig til at ku følge smuksakken lidt - for en del af kontrakten er altså, at du SKAL poste billeder tit og ofte, er jeg HELT sikker på :venter: :wink:

Killinger fra Eva kan helt klart anbefales :ok: Efter 1½ år har vi nemlig stadig ikke fået ødelagt Hugo :tihi:

Tilykke med ham. Jeg er sikker på, du og Ramos nok skal blive glad for ham :slight_smile:

Ramos, er det ikke ham, der er fra Island?

[QUOTE=Pernille DL;1261662]Stort tillykke med ham :smiley: Han ser dejlig ud :hjerte:

Ventetiden kan godt føles meget lang, ja :tihi: Jeg går selv og tæller dagene, til jeg kan hente min killing hjem :)[/QUOTE]

Jaa, meget (!!) lang! :wink: hihi. Hvornår skal du selv have killing??

[QUOTE=NinaA;1261667]Tillykke med ham!
Han er også en lille lækker fyr! (ligesom resten af flokken :hjerte:)[/QUOTE]

Tak :hjerte: Han er SÅ lækker - og det er alle de andre i øvrigt også. Ikke et helt nemt valg :smiley:

Jaa, jeg er også så glad og tryg ved at skulle have killing fra hende :slight_smile:

[QUOTE=Lykke;1261675]Tillykke :smiley:

Glæder mig til at ku følge smuksakken lidt - for en del af kontrakten er altså, at du SKAL poste billeder tit og ofte, er jeg HELT sikker på :venter: :wink:

Killinger fra Eva kan helt klart anbefales :ok: Efter 1½ år har vi nemlig stadig ikke fået ødelagt Hugo :tihi:[/QUOTE]

Tak :smiley: :smiley:
Haha, det har hun ikke nævnt noget om, men jeg skal nok spamme jer med masser af billeder og skal også prøve at komme med til udstillinger for første gang :smiley:

[QUOTE=galath;1261683]Tilykke med ham. Jeg er sikker på, du og Ramos nok skal blive glad for ham :slight_smile:

Ramos, er det ikke ham, der er fra Island?[/QUOTE]

Tak skal du have:) Det er jeg også sikker på :slight_smile: Tæt på, han er fra Færøerne! :slight_smile:

Åh, undskyld! :ups: Nu har jeg sikkert fornærmet både færinger og islændinge :høhø:

Men jeg kan godt huske, du skrev om Ramos i sin tid. Det var vel egentlig også dengang, du blev medlem af forum :slight_smile:

[QUOTE=galath;1261697]Åh, undskyld! :ups: Nu har jeg sikkert fornærmet både færinger og islændinge :høhø:

Men jeg kan godt huske, du skrev om Ramos i sin tid. Det var vel egentlig også dengang, du blev medlem af forum :)[/QUOTE]

Haha, nej du har ihverfald ikke fornærmet denne færing! :wink: Jeg blev vist medlem lidt før jeg fik Ramos, da jeg fik den anden kat før ham, men godt husket alligevel :slight_smile:

Jeg skal have en dejlig somalikilling efter World Show (24-25.oktober) :smiley:

Åhhh det er jo lige om lidt!!! :smiley: Tillykkeeeee… Det bliver spændende :smiley:

Taaak :smiley: Ja, det er vildt spændende! Det bliver min første hunkat, og hun er helsøster til min dejlige Mingus :hjerte:

Stort tillykke med smuksakken, hvor ser han bare dejlig ud :hjerte:

Stort tillykke hvor ser han bare sød ud :hjerte:

Sidder lige og høre Robbie Williams da jeg åbnede din tråd :tihi:

[QUOTE=lenschow;1262018]Stort tillykke hvor ser han bare sød ud :hjerte:

Sidder lige og høre Robbie Williams da jeg åbnede din tråd :tihi:[/QUOTE]

Tak :smiley: Haha nu giver du mig jo gode ideer til navn… Ramos og Robbie lyder da ikke helt dårligt sammen :wink:

du godeste så lækker den er - helt og lykke med den lille ven

Mange tak for de pæne ord, de varmer :slight_smile:
Jeg er også rigtig glad for at du vil have en killing lige herfra, og er sikker på at Body nok skal få et fantastisk katteliv hos dig og Ramos :thumbup:

Og ja, en puttetrold er han virkelig. Grundet “handikappet” pt får jeg ikke taget så mange billeder, men Body er virkelig glad for at ligge på brystet omkring min skulder og sove, og kommer meget målrettet for at putte der når jeg sidder i sofaen :tihi: :inlove:

[QUOTE=Eva K;1262756]Mange tak for de pæne ord, de varmer :slight_smile:
Jeg er også rigtig glad for at du vil have en killing lige herfra, og er sikker på at Body nok skal få et fantastisk katteliv hos dig og Ramos :thumbup:

Og ja, en puttetrold er han virkelig. Grundet “handikappet” pt får jeg ikke taget så mange billeder, men Body er virkelig glad for at ligge på brystet omkring min skulder og sove, og kommer meget målrettet for at putte der når jeg sidder i sofaen :tihi: :inlove:[/QUOTE]

Hahaha, der bliver jo snart trangt i sofaen herhjemme med to puttetrolde. Ih hvor jeg dog glæder mig :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: