800 g hvidkål
6 alm gulerødder
800 g oksekød, hakket, 3-6%
150 g løg
25 g vindruekerneolie
2 x 1 terning oksebouillon, terning, knorr
karry, paprika, salt og peber efter smag
Snit hvidkål i strimler, løg i tern og gulerødder i skiver.
Svits kødet i en gryde med løg, karry og paprika.
Tilsæt vand, bouillonterning, gulerødder, hvidkål, salt og peber, og lad retten simre i ca. 25 min.
Vi skal have det til aften Havde et hvidkål fra en kasse fra årstiderne, og en omgang fars i fryseren. Desværre spiser vi først klokken otte idag, for Stefan er på arbejde. Har glædet mig til det hele dagen. Dog bliver det uden gulerødder, dem kan Stefan ikke lide :S
Det er også noget, jeg forholdsvis tit laver.
Dog foretrækker jeg at komme noget mere i end hvad du har i din opskrift.
F.eks. porre, forårsløg, spinat osv
Men så bliver det tilgengæld også en kæmpe gryde som holder i mange dage. Og nørj der bliver “hygget” i gennem i hytten.