Hvad bruger I af fedtsugende papir?
Og hvor køber I det?
Det er godt nok lidt ude af sæson, men når jeg husker, at min mor bagte/kogte klejner (bajutter - mindre, og rigtig lækre), så blev klejnerne lagt på noget brunt papir. Synes ikke rigtig, at jeg kan finde det i supermarkedet :?
Tak for tippet, og undskyld, men det finder jeg lidt ulækkert.
Man må da kunne købe fedtsugende papir stadigvæk, det står jo nævnt i div. opskrifter :?
Det har jeg også gjort, men - og kald mig nu bare hys - det virker så kunstigt bleget og kemikalie-præpareret, at jeg kvier mig ved at bruge det til mad. Det er jo kun beregnet til at tørre snavs etc. op med :S
Risikerer man ikke, at der diffunderer noget kemi over i maden :?
[quote=MiSi;387421]Det har jeg også gjort, men - og kald mig nu bare hys - det virker så kunstigt bleget og kemikalie-præpareret, at jeg kvier mig ved at bruge det til mad. Det er jo kun beregnet til at tørre snavs etc. op med :S
Risikerer man ikke, at der diffunderer noget kemi over i maden :?[/quote]
nej men hvis du vil være HELT økologisk - så kan du få ublegede genbrugs køkkenruller
men du kan roligt bruge køkenrulle… og såmen også en helt frisk avis… det gør intet