Feliway placering

Goddag!

Jeg har to katte, og en hund. Min hunkat har en tendens til at pisse i min seng.
Det har jeg tidligere lavet en tråd om, hvor jeg fik anbefalet at købe en feliway.
Hun gør det sjældent, men stress niveauet er vist generelt lidt højt.
Siden den anden tråd er jeg flyttet, og har nu mulighed for at lukke til soveværelset.
Hvilket jeg har gjort, men bæstet åbner bare døren. Og jeg vil da helst have kattene i soveværelset også. De har mad, vand, kradsetræ og bakke i stuen, men det er soveværelset problemet er, så hvor skal placeres?
Igen, hun tisser sjældent i sengen, og jeg dækker den for at minimere risikoen, men jeg gad selvfølgelig godt være helt fri.

Hvis ikke hun er undersøgt for meget nylig, vil jeg anbefale lige at få hende checket af en dyrlæge, så du er sikker på, der ikke er noget fysisk galt med hende.

Hvis der ikke er det ville jeg udover Feliway prøve med Colostrum, som jeg efter anbefaling herinde har prøvet istedet for Feliway & Zylkene, virkningen er fantastisk.

Placering af Feliway, jeg havde min i en kontakt i stuen, hvor de opholder sig mest; i en periode havde jeg 2, den anden sad i gangen.

Se evt min tråd om det her:
http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=49214
Søg evt “Colostrum” herinde for at finde flere tråde om det.

Jeg har også døråbner katte, har sat kroge på dørene øverst, så de ikke kan åbnes med håndtaget alene (hvis krogen er sat i).

En af min meget ihærdige kan dog åbne en enkelt dør trods krogen, hvis han bliver ved med at stå og vrikke med håndtaget, det kan han kun fordi han kan stå på et (køkken)bord lige ved siden af.

:slight_smile:

Hunkatten blev i hvert fald ansøgt hos dyrlægen da problemet opstod: http://www.kattegale.dk/forum/showthread.php?t=48046 :slight_smile:

jeg tænkte på hvor mange kattebakker har du? har du indrettet så kattene kan være i fred for hunden? mht. til feliway tænker jeg den skal sidde så mest muligt af kattens område er dækket ind.