Feliway-skæv kat

#1

Hvis nogen tvivler på, at Feliway har en effekt, er de velkomne til at komme at iagttage Chili. Så kan de ved selvsyn se, at det har det altså. Eller - det er måske nok for sent nu, for det kræver jo, at man ser både før og efter.

Før, dvs. de seneste uger, var hun af en eller anden grund blevet lidt mere end almindeligt sky og opholdt sig meget inde på værelset, også når jeg var hjemme, selv om der er pivkoldt, og brændeovnen er tændt i stuen. Jeg ved ikke hvorfor. Hun har lige været til dyrlæge og er sund og rask ifølge tjek og blod- og urinprøver, så der er ikke noget i vejen med hende fysisk.

Så jeg købte en Feliway og satte den i kontakten. Halvandet døgn senere viger hun nærmest ikke fra min side. Når jeg sidder ved computeren, sidder hun på det smalle stykke bord lige ved siden af og skal nusses. Allerhelst sidder hun selvfølgelig oven i computeren, men når hun ikke får lov til det. Og så spinder hun og spinder og spinder. Er vi inde i sofaen, skal hun ligge på skødet eller på mine ben, hvis jeg ligger ned. Jeg ved ikke, om hun overhovedet har været inde på værelset for at sove siden.

På et tidspunkt bliver jeg nødt til at teste, om hun reagerer, hvis jeg fjerner den igen. Bare for at se, om effekten er blivende, eller om den skal være sat til.

Det er ikke, fordi jeg prøver at omvende nogen til Feliway - eller for den sags skyld hævder, at det virker på alle katte. Jeg kan bare konstatere, at Chili er stærkt modtagelig.

9 Likes
#2

Annes Sami opfører sig også som en der har fået en hammer i hovedet når det er i luften :slight_smile: Mine reagerer ikke :slight_smile:
Men der er ingen tvivl om at det kan være effektivt :slight_smile:

1 Like