Fie passer Tara

Se min gode MCO der slog sin ryg i et held for nogle år siden har desværre fået meget ondt akut igen. Hun skal til en specialist i næste uge, som også løbende følger hende.

Jeg vil lige vise jer - da nu Tara desværre har fået det her enorm dårlige ry for at æde andre katte og være skyld i at jeg har omplaceret to (en der tævede min hund og en der mistrivedes inde - dette var hovedårsagerne) at hun slet ikke er sådan mere, heller ikke når hun har ondt som nu og må fodres på sengen.

Her passer søde lille Fiemor hende :hjerte: Det er simpelthen så sødt at se - men også lidt hårdt. Jeg håber at Hembo kan rette hende op, som han har gjort før.

Tara er en elsket skat herhjemme og hun sover mellem Nanoq og Eddie i ske hver nat. Det er slet ikke samme kat som for 1,5 år siden. Jeg synes ikke hun skal gå og bære på det ry mere :hjerte: Hun slog sin ryg - hun blev gal - ting skete - flere ting skete - men valget var mit - det er aldrig dyrets skyld. Og der er altid en årsag. Og når den behandles, så får man sit gamle dyr igen - en skikkelig god MCO kastrat som ser noget mere barsk ud end hun er - især fordi hun slet ikke er barsk :hjerte:

Nu gik tara en tur, så nu passer Fie Nanoq :smiley: Den kat er sosu-assistent :smiley:

Nanoq er dog ikke syg - han er bare almindelig forkælet :smiley:

Hvor er det nogle søde hyggemisser. :hjerte:

Dejlige dejlige billeder :wehuu: