Fremlysning

Er der nogen der kender ham her, han er ikke mærket og er fertil. Men ellers fin og kærlig, han holder til i Kolding nord.

Jeg må godt nok indrømme, at jeg håber der ikke er nogen der mangler ham. For dem han holder til ved, vil gerne beholde ham og få ham fixet , vac og mærket. Men nu fremlyser vi ham i 14 dage og hvis ingen mangler ham så er der nyt hjem til ham…

Så tror jeg ejeren er fundet til mis på klinikken. Sig ikke min klinik ikke gør noget for misserne, for de ringede fisme til politiet. På den måde fik de en adresse…dog intet telefonnummer, men det er også lige meget. Nu ved vi hvor mis hører til, og så må vi tage den derfra.

:wehu::wehu::wehu::wehu::wehu:

Hvor ville jeg være lykkelig, hvis det var min kat - jeg ville ganske enkelt hverken kunne spise eller sove eller fungere, hvis det var min elskede Silke der var smuttet ud :hjerte::hjerte::hjerte::hjerte:

Øv ØV, dem der har den røde mis gående vil alligevel ikke have ham. Så hvis jeg ikke finder ud af noget bliver han aflivet. Det er godt nok synd, for han er super kærlig og rigtig fin. Jeg tror han er omkring 1 år gammel. Det skær mig godt nok i hjertet, en så fin, ung og rask kat skal lade livet. Men jeg kæmper stadig for at finde en løsning for ham, hvis hans ejer ikke dukker op:(

Han skal absolut ikke miste det dyrebareste…livet. Vi må finde ud af noget. Jeg vil gerne sponsorerer hans kastration og jeg er sikker må der findes andre der måske vil donerer en 10’er eller mere så han kan laves mere færdig. Er han lavet, vil han sikkert i højere grad tages imod på et internat og jeg skal gerne tage kontakten.

Bare rolig jeg betaler også min del, jeg skal bare have overtalt manden til at han kan bo her til han er fixet.

Vi vente en uge endnu, kommer der ingen ejer. Bliver han fixet, så må vi jo bare finde et sted til ham. Det er hos en kollega, han holder til og hun kom med blomster til mig i går. Men så kom jeg til at sige at jeg hellere ville have kontanter til ham, så rykkede hun ud med 300,-

Jeg henter han på torsdag, så bliver han fixet fredag. Og hvis vi er rigtig heldig og krydser finger, så er der nyt hjem til ham søndag. Der kommer der nemlig nogen og kigger på ham, det er rigtige søde mennesker og de ved at de skal give 800,- for ham og vac ham anden gang. Men jeg tør næste ikke håbe.

Hvor er det godt. Håber de ikke kan leve uden ham. Jeg har også kontaktet en af mine lånere, der for nogen tid siden sagde at skulle hun have ny kat skulle den være rød (og så beskrev hun en af de mis hun havde haft i fordums tid) Og jeg er helt tryg ved hende. Hun er rigtig sød. Men har ikke hørt fra hende

Jeg har så lige fået et navn til ham, af dem der kommer og kigger på ham. Han hedder Red og begge forældre har sagt ja, så er det bare at håbe de falder for ham.

Så er Red flyttet ud på vores badeværelse. Magen til kælen kat, skal man lede længe efter. Han tager det hele i ophøjet ro, så jeg ville ikke være bange for at sende ham ud til et hjem, med dyr eller børn.

Ikke et særligt godt billede, men han er ikke nem at tage billeder af. For han vil kæle hele tiden

Hvor er han fin. Jeg håber at familien forelsker sig.

Så er han hjemme igen, efter at være blevet afmonteret, vac og mærket. De var vilde med ham oppe hos dyrlægen, han var så kærlig og superfin. Deres bud på hans alder, var det samme som jeg havde gætte på, ca 1 år gammel.

Nu har jeg haft æren af at møde den skønne dreng…som simpelthen er det sødeste der kan gå på fire poter - havde jeg plads så boede han hos mig. Han er fuldstændig upåvirket af de andre katte og ligger sig gerne i skødet og bliver nusset igennem. Han kommer når man kalder, han er ligeglad med at der bliver brummet af ham, og generelt er han nok noget af det mest tilbagelænede stykke kat, jeg nogensinde har mødt <3 det er tydeligt at nogen har brugt tid på at socialisere ham, og han nærmest åler sig afsted for at blive nusset…dem der får æren af at være hans familie…får virkelig kærlighed for alle pengene.

Ja, han kom allerede ind i flokken, da narkosen var ude af kroppen på ham. Nu er det sådan, at jeg ved min flok sagtens kan tåle nye katte. Så jeg var ikke nervøs for at sætte ham sammen med de andre.