Fyld i rutebil lagkage

Jeg har aldrig selv lavet den, men fået den få gange,
den allerførste gang jeg fik den var der frugt i og jeg syndes det var så godt, mange år siden.

Nu har en som har gjort mig en stor tjeneste, spurgt om jeg ville lave en rutebil lagkage til en dag, der skulle komme gæster.
Så gør jeg en undtagelse og laver til andre

Det er brune lag kage bunder, eller ?
Bager i dem selv, eller køber dem?

Men hvordan med rutebil i forhold til fløde
Og hvad mere i
Hvor lang tid i forvejen laves den så den bliver bedste

Ja jeg kunne Google de første 100 opskrifter frem,
Men vil meget gerne have jeres erfaringer og tip og gode råd

Med venlig hilsen

1 Synes om

Hjemme ved os

Er det en pakke knuste rutebiler til 1/2l fløde

Jeg ved mange bruger banan i den, men vi kan også bruger solbær syltetøj. Det sidste især hvis datteren på 12 får lov til at lave den
Vi bruger købe bunde, men jeg har heller ikke fundet mig en lagkage form, for alt smager bedst i hjemmelavet

2 Synes om

Tak :tak: for dine gode tips @line_refsgaard :smil:

Jeg tro jeg går uden om bananer, ved det ikke er en der bliver spist meget af hos vedkommende der skal holde fest

Meget traditionelt bruges der hvad jeg ved af, abrikosmarmelade. For at få lidt syre i også, men uden det bliver for dominerende i smagen.
Har også fået det med æblegrød som marmelade, det var også lækkert.

som Line - ½ l fløde til en stor pk rutebiler.

Jeg vil helst have den så frisk som muligt, så der stadig er lidt konsistens i marengsen.

Købte bunde er fint. Dem ved man lykkes hver gang. En tyk, tør hjemmelavet, kan ødelægge alt.

1 Synes om

Tak :tak: for gode tips @kira_v

Jeg køber bunderne og de lykkes som du skriver :slightly_smiling_face:

Tro jeg vil have noget marmelade i nu

Overvejr til frugt, jordbær hvis der stadig er gode, halve druer og kiwi (det syrlige) af frugten

2 Synes om