Har nogen her vellykkede opskrifter på fyldt, ovnbagt peberfrugt?
Helst ikke med ris-fyld, men linser, løg, whatever, når det blot hører til plante- og svampe-riget.
Jeg glæder mig allerede
Nu ved jeg ikke om det må indeholde ost og æg ,
Men jeg laver nogle gange denne fyld når jeg har gæster som ikke er glad for kød .
2 Løg
250 g Svampe
2 Æg
3 spsk Rasp
ca 2,5 dl Grønne Linser eller Bulgur (kan og være en blanding af de to .)
100 g Ost
Salt og Peber
Persille og parmesanost ( de to ting udskifter jeg så også nogle gange med andre krydderier) Elsker selv når det er udskiftet med Garam Masala.
Der bruger jeg godt nok mest i fyldte tomater men jeg har også brugt den i andre grønsager .
2 Løg (finhakket)
1 dl olie
1 lille Aubergine ( små tern)
50 g pinjekerner eller mandler(skoldet og i tynde strimler, ristede let på en tør pande)
3 kopper Spelt eller Linser
3 spsk frisk Mynte eller Dill
4 spsk Persille,(finhakket)
Salt og Peber
Bliver lige vent på panden inden det kommes i grønsagen .
Det kan så kommes i oven og blive bagt eller serveret i den rå grønsage.
Super - tak!
Ost og æg og mælk er OK med mig. Jeg magter ikke at være veganer, kan ikke gennemføre det rent praktisk.
Glæder mig til at teste opskrifterne