Gizmo hos dyrlægen

Gizmo og jeg er lige kommet hjem fra dyrlægen…

Egentlig skulle han have været vaccineret, men det måtte vi udsætte til den 18. august, da vaccinen ikke ville du sammen med den behandling han ellers fik.

Jeg lagde for en uges tid mærke til at stuepanteren var begyndt at blive mere korthåret tre steder på kroppen igen. Sidste efterår havde han slikket sig bar de helt identiske steder: nederst på maven og to pletter på hans højre lår. I oktober sidste år fik han en Medrol-indsprøjtning og der har ikke været noget siden. Pelsen voksede langsomt (meget langsomt) og sikkert frem igen.

Men for en uges tid siden var den altså gal igen, pletterne blev mere og mere tydelige, så da jeg ringede til dyrlægen i dag for at bestille en tid og fortalte om symptomerne, fik vi en tid allerede her sidst på dagen for at han ikke skulle gå og have kløe hele weekenden med.

Hos dyrlægen fik vi en rigtig god snak. Først om hvorfor han ikke kunne blive vaccineret samtidigt (Medrol nedsætter immunforsvaret og vaccinen booster samme) og derefter om hans tidligere sygdomsforløb. Der var ikke tegn på lopper og som jeg også sagde, så så hans loppeallergi meget anderledes og meget mere alvorlig ud. Hun gav mig også ret i at det var mærkeligt at det kun var på den ene side af kroppen han slikkede - og at stederne var identiske med sidste gang.

Men det blev til at han fik en Medrol-indsprøjtning igen, dyrlægen mente helt sikkert at det kunne forsvares når han sidst havde fået en i oktober sidste år og først havde fået problemer nu. Hun havde patienter der fik en indsprøjtning hver 6. uge, så at Gizmo havde været symptomfri så længe synes hun var positivt.

Gizmo lagde under hele konsultationen kraftigt an på dyrlægen og ja, jeg må indrømme det - han har solgt sig selv til endnu en dyrlæge i den praksis. “Du kunne godt blive klinik-kat her hos os,” sagde hun i hvert fald imens hun gnubbede og kælede og svømmede hen over hans dejlige øjne.

Og det bedste af det hele var da han blev vejet…

Min bamse har tabt sig 600 gram og er nu nede på 9,3 kilo :thumbup:

Altså virker vores nye “kur” med ingen lightfoder og godt med vådfoder en gang om dagen. Jeg er simpelthen så stolt af ham at jeg ikke ved hvilket ben jeg skal stå på :thumbup:

Nu vil jeg holde nøje øje med ham weekenden over for at tjekke at han holder op med at slikke sig overdrevent - og så er det igang med hans Viacutan kapsler igen (de har været glemt lidt i flytteforvirringen…) så hans immunforsvar kan blive mere modstandsdygtigt mod allergi.

Og hans vaccinationstid i næste måned ligger så vi stadig kan komme til Gram den 5. september uden problemer - mig og min bamse.

Stuepanteren er lige hoppet herop til mig, han spinder stadig som en ny-tunet motor og er i super humør :wehuu: Bare alle mine katte var så nemme.

Nåh ja, så fik jeg også lige et stempel og en underskrift på et hjemmelavet papir til boligforeningen, om at både Gizmo og Junior er kastrerede og mærkede. Så kan det blive afleveret når jeg skal derud om en uges tid alligevel :ok:

Åh det var godt min yndlingspanter har det godt og enda har slanket sig lidt.
Klø ham godt og grundigt bag ørerne fra mig.
Knus Elin

[quote=Leopolds mor;226361]Klø ham godt og grundigt bag ørerne fra mig.
Knus Elin[/quote]

Det skal jeg fluks gå ud og gøre. Han har indtaget hans nye favoritplads i hans høje kurveseng på altanen hvor han ligger og lytter til den silende regn og tordenbrag imens Junior vasker hans ene øre. Det ser enormt hyggeligt ud lige nu.

Dejligt at læse at han har tabt sig. Skønt at I fandt ud af en diæt…
håber kuren virker! er lidt kortfattet da Jako stadig :smiley: ligger på mit skød/ene arm og snorke-spinder

[quote=Eva K;226552]Dejligt at læse at han har tabt sig. Skønt at I fandt ud af en diæt…
håber kuren virker! er lidt kortfattet da Jako stadig :smiley: ligger på mit skød/ene arm og snorke-spinder[/quote]

Han har kun slikket sig et par gange siden vi kom hjem hvor han sad og hev pelsen i stykker…nu nøjes han med at vaske sig normalt over det hele.

Så er det spændende hvor pæn han når at blive inden Gram, tror det er meget godt at han “kun” er tilmeldt som pensionist :ups:

Godt at høre at han er i bedring!

Hvad er det for nogle piller du bruger til at styrke hans immunforsvar?

Det håber jeg da at han kan… Han er jo en lækker herre for sin alder :smiley: Især hvis nu den slankekur virker så han bliver knap så rund -tihi

Det er Viacutan fiskeolie i kapselform. Man kan også få det i en flaske hvor man doserer med pumpeslag.

Overvejer lidt at skifte til et andet mærke når kapslerne er spist, de har fået et hos dyrlægen der ikke smager af fisk :tihi:

Åhhhhhh Gizmo altså, træls du får bare peltter igen, men dejligt du har tabt dig og ellers er sund og rask :thumbup: