Gratis killingepakke fra Maxizoo nu med billeder

#1

Lykke gjorde mig opmærksom på, at Maxizoo’s gratis killingepakke er et nyt koncept, så nu nævner jeg den også her. Hvis man har en killing på 4-26 uger, kan man registrere sig på nettet og modtage en e-mail, som kan indløses til en gratis killingepakke i Maxizoo.

Selve papkassen er også designet til at killingen kan lege med den. Det synes jeg er godt tænkt! :tihi:

#2

Spændende:ok: Ved du noget om, hvad den indeholder:?

#3

[QUOTE=dkkorat;1248268]Spændende:ok: Ved du noget om, hvad den indeholder:?[/QUOTE]

De skriver det ikke specifikt, men på hjemmesiden under fanen Produkter står der, at:

Vi har forsøgt, at samle en pakke med relevante produkter og informationer, som du som katteejer vil have glæde af, i den første tid med den lille killing. Bemærk, at indholdet ændre sig løbende, og det er derfor ikke givet, at du vil modtage bidrag fra alle de leverandører du ser her på siden.

Og så er der nogle produktinformationer fra Real Nature Wilderness, som laver foder; KW Hunde- og Katteartikler, som laver pelsplejeprodukter; Dyrefondet; Vitakraft Cat Yums, som laver godbidder; Tryg Forsikring; og Det Danske Katteregister.

Hvis der er nogen, som anskaffer sig sådan en pakke, kan de måske oplyse os om hvad der er i den? Ellers gør jeg det selvfølgelig, når jeg henter én til mig selv på et tidspunkt. :slight_smile:

#4

Står der hvordan man får den? Mikki kvalificerer jo lidt endnu :slight_smile:

#5

[QUOTE=Eife;1248300]Står der hvordan man får den? Mikki kvalificerer jo lidt endnu :)[/QUOTE]

Man skal registrere sig på hjemmesiden her, så modtager man en e-mail, som man printer ud og tager med ned i en vilkårlig Maxizoo. Sådan har jeg forstået det. :slight_smile:

Hov, ved nærmere gennemlæsning skal man dog lige være opmærksom på deres betingelser. Muligvis vil man få tilsendt nogle reklamer efterfølgende? :?

#6

[QUOTE=Cecilie;1248302]Muligvis vil man få tilsendt [B]nogle [/B]reklamer efterfølgende? :?[/QUOTE]

Jeg er ret sikker på, at “nogle” ikke kan gøre det :slight_smile: Den eneste grund til, at deres samarbejdspartnere giver noget som helst “gratis” er, at de forventer et senere salg af deres ydelser - deraf også det reklamemateriale, du beskrev ovenfor :slight_smile:

#7

vi skal hente sådan en pakke den 1 juli og så skal jeg nok fortælle hvad den indeholde og tage lidt billeder af indholdet

#8

så fik vi hentet killingepakken i maxizoo og det er en dejlig pakke med en masse godt, 1 madskål, lidt tørkost, legetøj,div brochure og så lige en rabatkupon på 25% til indkøb af katteting i maxizoo.

#9

Ja, jeg venter lige til jeg også kan hente for Ginnys fødselsdagsgave, men så vil jeg også ud at hente sådan en :slight_smile:

#10

Så er der også bestilt en pakke til Rufus. :smiley:

#11

Og en til Alba. :smiley:

#12

Hans har også en på vej. Tak for fif’et. :ok:

#13

Og Bastian :smiley:

#14

Louis har fået sin :stuck_out_tongue:

#15

Jeg har også bestilt til den nye killing:hjerte:

Jeg har bare ikke hentet den endnu.

#16

Nanoq siger han er en slags killing, så pga denne tråd har vi en løbende debat herhjemme om hvorvidt en NI ÅRIG MCO fra KAMIKAZE er berettiget til en KILLINGEpakke eller ej… Han er meget sur over jeg ikke bestiller, og Fie siger også, at han aldrig bliver rigtig voksen den kat… Men jeg står fast - og heldigvis holder hunden altid med mig. Så er der da en, der holder med mig nu…:tihi:

Spøg til side - de ser fine ud og sjov idé med kassen :smiley:

#17

hehe fortæl lige det til ional, han syntes ikke den kasse er spor sjov, for når man får hovedet ind i hullet kan man ikke få det ud igen og så fedt er det altså heller ikke at rende rundt med en papkasse omkring hovedet, men han er jo coon så man gør det jo bare igen og igen

#18

Nu fandt jeg tråden her rent tilfældigt, fordi jeg var inde og søge på killingefoder, for at finde ud af hvad I har bedst erfaringer med.
Det er da super skønt, at man kan få en killingepakke.
Var ellers lige inde igår og fik købt 3 kg Kingsmore til killing. Og får 4 kg Royal Canin Kitten af opdrætter tilsendt. Så burde der være nok mad indtil killingen er neutraliseret, og skal køres over på foder til neutraliseret killinger.

#19

[QUOTE=Mijv;1271907]Nu fandt jeg tråden her rent tilfældigt, fordi jeg var inde og søge på killingefoder, for at finde ud af hvad I har bedst erfaringer med.
Det er da super skønt, at man kan få en killingepakke.
Var ellers lige inde igår og fik købt 3 kg Kingsmore til killing. Og får 4 kg Royal Canin Kitten af opdrætter tilsendt. Så burde der være nok mad indtil killingen er neutraliseret, og skal køres over på foder til neutraliseret killinger.[/QUOTE]

Det kan godt betale sig at få sådan en killingepakke, for der er en rabatkupon med, som giver en fin rabat næste gang du handler. :slight_smile:

Jeg har i øvrigt ikke givet Florian specielt killingefoder til neutraliserede killinger, må jeg indrømme. Han får en blanding af almindeligt killingefoder (Royal Canin Maine Coon Kitten, Kingsmoor Kitten, Select Gold Kitten, Bozita Kitten, Real Nature Wilderness Kitten), voksentørfoder (Kingsmoor Havfisk til store racer, Kronch, Cat: The Jaguar), og voksenvådfoder (Moments fra Maxizoo). Om det er en god eller skidt blanding for en neutraliseret ungkat ved jeg ikke; han trives i hvert fald og er blevet mægtig stor, men jeg tror (håber!) det meste er pels på nuværende tidspunkt. :tihi:

#20

Foder til neutraliserede katte indeholder generelt mindre næring, og så spiser katten bare mere af det. Men nogle firmaer - såsom RC - har jo specialiseret sig i at gøre foder til en jungle ved at fremstille 50 forskellige varianter til alle mulige og umulige forhold og katteracer og aldre og - ja, man mister pusten.

En neutraliseret killing/ungkat vokser stadigvæk og skal have et ordentligt og næringsrigt foder.