Har du lidt tid?

Det siges at det er sundt at spise et æble hver dag, og en banan pga. kalcium. Man skal også spise en appelsin pga. C-vitamin! Og man er nødt til at drikke en kop grøn te (uden sukker - for at undgå diabetes) for at mindske kolesterol i kroppen!
Man skal drikke 2 liter vand hver dag og bagefter tisse lige så meget, hvilket fordobler den tid, man hidtil har tilbragt på toilettet.
Man skal også spise en tallerken yoghurt hver dag for at få gode bakterier i maven, hvilket ingen præcis ved hvad er, men du BLIR NØDT til at ha mindst en million af den slags i maven, ellers går det galt!
Du ska også ha et glas rødvin for at undgå hjerteinfarkt, og så et glas hvidvin for at beskytte dit nervesystem! Og en øl (jeg husker ikke helt, hva det gør godt for!) Hvis du drikker disse på én gang, kan du gå ud som et lys, men det betyder ikke så meget, du vil ikke engang lægge mærke til det.
Man skal osse spise nødder, bønner og ærter hver dag. En hel masse nødder, bønner og ærter.
Du skal spise 4 til 6 måltider om dagen, lette måltider, men glem ikke at tygge hver mundfuldmindst 36 gange. Alene til det skal der bruger 5 timer!
Og så en ting til: efter hvert måltid skal du børste tænder. Børst dine tænder efter æblet, yoghurten, bananen, nødderne, bønnerne og ærterne. Det skal du så længe du har tænder, og glem ikke tandtråden, tandkødsmassage og mund skyllevæske.
Mens du nu alligevel er i gang med dette, kan du jo gøre rent på badeværelset, og måske installere cd-spiller eller tv derude, for med den væskeindtagelse og tandbørstning, kommer du til at tilbringe en del tid på badeværelset.
Man skal ha mindst 8 timers søvn i døgnet og arbejde 8 timer per dag, plus de 5 timer der skal bruges til spisning, det blir 21 timer. Så er der 3 timer tilbage, under forudsætning af at der ikke er trafik-kø når du kører frem og tilbage til arbejde.
Ifølge statikken ser folk TV 3 timer per dag. Men det kan ikke længere lade sig gøre, for man skal også gå en tur på mindst en halv time hver dag (et godt råd: efter 15 minutters gang, vend om, ellers varer turen en hel time).
Du skal osse nå at være sammen med dine venner, for de er som planter, de skal passes jævnligt for at bestå.
Oven i alt andet skal du holde dig opdateret, dvs. læse mindst to morgen- og et par middagsaviser, for at kunne have en kritisk holdning til livet.
Du skal osse dyrke sex hver dag, men uden det bliver rutinemæssigt. Du skal vare innovativ, kreativ og hver gang forføre din partner på en ny måde. Dette kræver tid, og så har vi endda ikke omtalt tantrisk sex…
Du skal desuden have tid til din familie, nå at vaske gulv, vaske op, vaske tøj, for ikke at nævne alt det der skal nås, hvis du har børn eller husdyr.
Når alt dette lægges sammen er der behov for mindst 29 timer…!

Den eneste løsning er at gøre flere ting samtidigt! - multitasking !!!

F.eks… tage brusebad i koldt vand og holde munden åben, så får du dine 2 liter vand per dag. Medens du går ud af badeværelset med tandbørsten i munden, kan du ha sex med din partner, som samtidigt ser fjernsyn og læser avis, mens du vasker gulv.
Du har stadig en hånd fri, med den kan du ta telefonen og ringe til venner og familie. Efter det vil du få brug for et glas vin…
Skulle du så få 2 minutter tilovers, så send denne videre til dine venner (som man skal passe jævnligt), mens du spiser æblet, hvilket som sagt er meget gavnligt.

  • nu er jeg nødt til at slutte, for mellem æblet, yoghurten og øllen, den første liter vand og mit tredje måltid i dag (inkl. nødder/bønner/ærter) ved jeg ikke hvad jeg ellers mangler, men jeg ved, jeg er nødt til at gå på toilettet NU.

Jeg sparer formentlig nogle minutter, hvis jeg børster tænder samtidigt !

-LOL

-LOL-LOL-LOL

Jeg var nødt til lige at læse den højt for min kæreste. Jeg kan alt for godt se mig selv i den problematik! :høhø:

-LOL-LOL

:yah:-LOL:yatta:-LOL:D

-LOL -LOL

den er altså virkelig sjov !!!

Sådan. :besvimer: