Hellig Birma killinger :)

Vi har de skønneste hellig birma killinger, der er klar til nye udfordringer fra cirka den 15-10 og fremad. Der er killinger fra mere end et kuld, og de må flytte når de er 3 måneder gamle.
Vores killinger vokser op som forkælede små katte, der er en naturlig del af familien. De må sove i sengen, putte i møblerne og deltage i alt hvad der sker i familien, sådan som en rigtig kælekat nu engang gør.

  • De er vaccineret TO gange, inden de flytter.
  • De har selvfølgelig Felis Danica stamtavle.
  • De er neutraliseret, microchippet og registreres i Det Danske Katteregister.
  • Der er ved fraflytning endvidere oprettet Agria Altid forsikring på dem, som vi har forventning om at ny ejer viderefører, så der er sikkerhed for at der er råd til at komme til dyrlæge, hvis uheldet skulle være ude og nogen f.eks. brækker et ben!

Tourmalet er en sød blåtabbymasket hun født 6. juli. Begge forældre haves og kan ses.

Urban Living er en sød blåmasket han. Vi har lånt hans far i Tyskland, så ham kan vi ikke vise frem, men vi har selvfølgelig hans mor :slight_smile:

Viking er en sød og sjov blåtabbymasket han, og vi har begge forældrene, samt hans mormor, oldemor og morfar gående også.

Woody er en blåtabbymasket han og White Lies en bruntabbymasket hun - de er fra samme kuld, født 21. juli. White Diamond fra samme kuld er en brunmasket han, som har ret pæne aftegninger og han vil gerne deltage i Birma show på Middelfart udstillingen 20-11-22. Begge forældre haves og kan ses.

Vi søger gode, stabile og blivende hjem til disse skønne killinger. Vi sælger for god ordens skyld IKKE til helt unge piger, der lige er flyttet hjemmefra.
Vi er medlem af Jydsk Racekatte Klub og har godkendt katteri; dvs. garanti for at kattene lever under familiære forhold.

Vi viser gerne frem efter forudgående aftale. Vi bor i Ølsted lige udenfor Horsens (ja, i Jylland) Kontakt på [email protected]




14 Synes om

Oh my god, den bette brunmaskede :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Ja, ham kunne du få en hel del fornøjelse af at have gående - han er lige så kærlig som James, og han må komme med på udstilling :wink: Han hedder White Diamond på stamtavlen, men vi kalder ham Mini Me, for han er som snydt ud af næsen på far Vanderbilt :slight_smile:
VH
Susanne

3 Synes om

Åh, jeg troede lige, han lignede en kaffemaskine! :uha: :stuck_out_tongue:

4 Synes om

Det er jo kun fantastiske ting, du siger her :smiling_face_with_three_hearts:

Vi har vist bare en aftale om, at vi ikke skal have flere katte… Men se lige, @RuneS

1 Synes om

Jamen det er jo bare fordi han ikke har mødt Mini Me :wink:
VH
Susanne

11 Synes om