Herlige birmakillinger søger nye udfordringer efter sommerferien

Brunmasket og blåmasket hankilling søger nye udfordringer efter sommerferien. Meget charmerende og kærlige knægte. Joker, den brunmaskede, har kun ganske lidt hvidt på poterne. Jupiter, den blåmaskede, har noget nær perfekte handsker og kiler og sælges gerne til nogen, der har lyst til at udstille en kastrat.
De er født 17. april og kan tidligst flytte herfra 5. august. Vaccineret ved 6, 10 og 14 ugers alderen. Jupiter har endvidere EU pas.

Ligeledes blåmasket han, Kokomo Beach, født 23. april og klar til at flytte medio august. Han mangler hvidt på forpoterne og er som Joker ren kælekat.

Endelig hvis det rigtige sted dukker op, har vi en dejlig blåmasket pige, Indiana, som nogen vil kunne få lidt fornøjelse af at udstille som kastrat. Hun er salgsklar slut juli.
De vil være neutraliseret inden de flytter. Passet med premium foder og ormekur. De har selvfølgelig Felis Danica stamtavle. De er født i soveværelset og vokset op som forkælede familiemedlemmer. De er meget velsocialiserede og vante til at blive håndteret. De kan IKKE gå som alene-katte. Vi bor i Horsens og viser gerne frem efter nærmere aftale. Gratis medlemsskab af Jydsk Racekatte Klub oprettes ved køb.
Killingerne sælges ikke til fritløb. Vi sælger kun til stabile, blivende hjem, hvor det er tilladt at holde kat i boligen! Vi sælger ikke til helt unge piger, der lige er flyttet hjemmefra - beklager! Vi har alt for mange dårlige erfaringer med katte der kommer hjem igen fordi den nye kæreste ikke kan lide katte…

Henv. [email protected]

Stik mig et par røde sko, så napper jeg gerne Jupiter :smelter:

Snak med Rune - jeg synes det ville være en rigtig fin morgengave til hans nye hustru :slem: Bare plag løs :wink:

De er bare totalt grimme allesammen. :uha: Specielt de blåmaskede… :ups:

:wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu::wehuu:

Hejsa. Jeg hedder Morten og har haft vore dejlige bimser i mange år efterhånden. Jeg mener, at Jeres Joker vil passe ind her, med flokkens dronning, rød Burmeserhun Lanks Hera og halvsøsteren min sort silver shaded Burmillahun, Majnellas Fiona. De to damer er faktisk opvokset med en blåmasket Birma, stamnavnet husker jeg ikke rigtigt, da hun desværre var kattefabrik!!! men herren hed Balthazar. Han havde en engleagtig tålmodighed, for selvom jeg har haft katte i 40 år, bliver man nøje testet af sin Birma. De sidste to, Gasværksvejens Bastian samt Jentes Oliver, er jo desværre næsten lige gået over regnbuebroen, men kors, hvor jeg dog savner de to hyggelige gamle drenge. Bastian kom fra et godt hjem og blev formidlet gennem klubben og efter 8 dage bag opvaskeren, lokkede jeg ham frem en dag og blev ganske enkelt adopteret! Hver evige morgen hel hans lange liv, fik jeg et kursus i, hvordan en ordentlig Birma bør opføre sig!!!Hvis I vil snakke videre, giv mig venligst en mail herinde eller privat, også Facebook ligger jeg halvgamle fyr på. Man må jo holde sig ung og smuk haha

Hej Morten.
Joker har for længst fundet sig nye nye slaver, det er jo en 4 måneder gammel annonce :slight_smile: Så desværre kan jeg ikke hjælpe i øjeblikket.
VH
Susanne